GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Şayir: Mesai saati gözetmiyoruz!

Dilovası 19.09.2019 - 08:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şayir: Mesai saati gözetmiyoruz!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Dilovası’nda mahalle başkanları ile buluştu. Toplantıda konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Mesai saatini görmezden gelerek çoğu zaman ise gerekirse hiç uyumayarak yeni bir Türkiye ve yeni bir Dilovası hedefi ile çalışmalarımızı aksatmıyoruz.” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Dilovası’nda mahalle başkanları ile bir araya geldi. Dilovası İlçe Başkanlığında gerçekleşen toplantıda Başkan Ellibeş’e; Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Halit Çokan ve Dilovası ilçe yöneticileri eşlik etti. HEPİMİZE ÇOK BÜYÜK İŞLER DÜŞÜYOR Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut,Dilovası’nda durmadan yoğun bir tempoda çalıştıklarını ifade ederek, “Teşkilatımızla, Milletvekillerimizle, Belediye Başkanımızla birlikte üzerimize düşeni her zaman yapacağız ve inanıyorum ki Dilovası'nda vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Dilovası’nda Cumhurbaşkanımıza mahcup olmayacağımız bir çalışma sürdürmemiz gerektiğini biliyoruz. Dilovası’nda çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayarak, vatandaşlarımızın gönlüne taht kurmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda bizleri vatandaşlarımızla buluşturacak birincil kişiler mahalle başkanlarımızdır. Bu yüzden hepimize çok büyük işler düşüyor” dedi. “ÇALIŞMALARDA HIZ KESMEYECEĞİZ” Akbulut’un ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Göreve geldiğimiz andan itibaren hız kaybetmeden çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Mesai saatini görmezden gelerek çoğu zaman ise gerekirse hiç uyumayarak yeni bir Türkiye ve yeni bir Dilovası hedefi ile çalışmalarımızı aksatmıyoruz. Bizler Dilovası halkının refahı ve rahatı için talep ve şikayetleri not alarak hizmet edeceğiz. Dilovası’nda bir vatandaşımız bile hizmet yapılmadı dememesi için tüm gücümüzle çalışacağız. Burada da başta bana daha sonra ise sizlere çok görev düşüyor. Siz değerli mahalle başkanlarımız vatandaşlarımızın içine giren birincil kişilersiniz. Bu yüzden vatandaşlarımızın talep ve şikâyetlerini öğrenerek bizlere destek olmanızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı. “MAHALLELER CAN DAMARIMIZ!” Son olarak Toplantıda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise, mahallelerin can damarı olduğunu vurgulayarak, “AK Parti Türkiye'de yapılamaz denilen şeyleri yaptı. Cumhurbaşkanımız gecesini gündüzüne katarak ülkemizin kalkınması ve büyümesi için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Türkiye'nin yarınları için durmaksızın çalışıyor. Bizlerde durmaksızın çalışarak, başta Kocaeli’nin her ilçesini daha sonra ise Türkiye’mizi ayağa kaldıracak çalışmalar yapacağız. Unutmayın ki mahalleler bizlerin can damarıdır. Bizler hiçbir mahallemizi, sokaklarımızı, caddelerimizi ayırt etmeden en güzel olacak şekilde hizmet etmeliyiz. Her bir vatandaşımız bizler için kıymetli o yüzden gece gündüz demeden talep ve şikayetleri öğrenerek, hizmet aşkı için bizlere bildireceksiniz. Vatandaş mutlu oldukça biz daha da mutlu olacağız. Bu sebeple yapacağınız her çalışmada vatandaşı mutlu etmek uğruna yapın” diye konuştu.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Dilovası’nda mahalle başkanları ile buluştu. Toplantıda konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Mesai saatini görmezden gelerek çoğu zaman ise gerekirse hiç uyumayarak yeni bir Türkiye ve yeni bir Dilovası hedefi ile çalışmalarımızı aksatmıyoruz.” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Dilovası’nda mahalle başkanları ile bir araya geldi. Dilovası İlçe Başkanlığında gerçekleşen toplantıda Başkan Ellibeş’e; Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Halit Çokan ve Dilovası ilçe yöneticileri eşlik etti.

HEPİMİZE ÇOK BÜYÜK İŞLER DÜŞÜYOR

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut,Dilovası’nda durmadan yoğun bir tempoda çalıştıklarını ifade ederek, “Teşkilatımızla, Milletvekillerimizle, Belediye Başkanımızla birlikte üzerimize düşeni her zaman yapacağız ve inanıyorum ki Dilovası'nda vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Dilovası’nda Cumhurbaşkanımıza mahcup olmayacağımız bir çalışma sürdürmemiz gerektiğini biliyoruz. Dilovası’nda çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayarak, vatandaşlarımızın gönlüne taht kurmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda bizleri vatandaşlarımızla buluşturacak birincil kişiler mahalle başkanlarımızdır. Bu yüzden hepimize çok büyük işler düşüyor” dedi.

“ÇALIŞMALARDA HIZ KESMEYECEĞİZ”

Akbulut’un ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Göreve geldiğimiz andan itibaren hız kaybetmeden çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Mesai saatini görmezden gelerek çoğu zaman ise gerekirse hiç uyumayarak yeni bir Türkiye ve yeni bir Dilovası hedefi ile çalışmalarımızı aksatmıyoruz. Bizler Dilovası halkının refahı ve rahatı için talep ve şikayetleri not alarak hizmet edeceğiz. Dilovası’nda bir vatandaşımız bile hizmet yapılmadı dememesi için tüm gücümüzle çalışacağız. Burada da başta bana daha sonra ise sizlere çok görev düşüyor. Siz değerli mahalle başkanlarımız vatandaşlarımızın içine giren birincil kişilersiniz. Bu yüzden vatandaşlarımızın talep ve şikâyetlerini öğrenerek bizlere destek olmanızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“MAHALLELER CAN DAMARIMIZ!”

Son olarak Toplantıda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise, mahallelerin can damarı olduğunu vurgulayarak, “AK Parti Türkiye'de yapılamaz denilen şeyleri yaptı. Cumhurbaşkanımız gecesini gündüzüne katarak ülkemizin kalkınması ve büyümesi için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Türkiye'nin yarınları için durmaksızın çalışıyor. Bizlerde durmaksızın çalışarak, başta Kocaeli’nin her ilçesini daha sonra ise Türkiye’mizi ayağa kaldıracak çalışmalar yapacağız. Unutmayın ki mahalleler bizlerin can damarıdır. Bizler hiçbir mahallemizi, sokaklarımızı, caddelerimizi ayırt etmeden en güzel olacak şekilde hizmet etmeliyiz. Her bir vatandaşımız bizler için kıymetli o yüzden gece gündüz demeden talep ve şikayetleri öğrenerek, hizmet aşkı için bizlere bildireceksiniz. Vatandaş mutlu oldukça biz daha da mutlu olacağız. Bu sebeple yapacağınız her çalışmada vatandaşı mutlu etmek uğruna yapın” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.