Şayir, Ramazanda Çat Kapı İftar Yapacak

Dilovası 05.05.2019 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şayir, Ramazanda Çat Kapı İftar Yapacak

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ramazan ayı boyunca çat kapı iftar sofralarına konuk olacak.

ŞAYİR EVLERE MİSAFİR OLACAK 11 ayın sultanı ramazan,  bereketiyle başladı. Dilovası'nda ilklere imza atan Belediye Başkanı Hamza Şayir, ramazan ayında çat kapı programları yaparak garibanın sofrasına misafir olacak. Mümkün oldukça toplu yemeklere katılmamayı düşünen Başkan Şayir,  çeşitli mahallerde yaşayan şehit aileleri, gaziler ve belediyeden yardım alan dar gelirli vatandaşların sofralarına çat kapı misafir olacak. İftar sonrası değişik mahallelerde bulunan camilerde teravihi namazı kılacak olan Başkan Şayir, teravih sonrası vatandaşların çay muhabbetlerine ortak olmayı hedefliyor. TEK NOKTADA TEK TOPLU İFTAR İsrafı önlemek adına önemli adımlar attıklarını bu adımları ramazan ayında da devam ettireceklerini ifade eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; "Her mahallede sokak iftarı kurmayı düşünmüyoruz. Bu yıl tek noktada tek bir toplu iftar vermeyi düşünüyoruz. Bunun günü ve yerinin duyurusunu kısa sürede halkımızla paylaşacağız" dedi. DAR GELİRLİ VATANDAŞA YARDIM KOLİSİ ULAŞTIRILACAK Mahallelerde kurulan ve çoğu zaman israf olduğu düşünülen iftar yemekleri yerine dar gelirli vatandaşlara yardım kumanyası ulaştırmayı planlayan Dilovası Belediyesi, dün itibari ile bir çok eve yardım kumanyasını ulaştırdı.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ramazan ayı boyunca çat kapı iftar sofralarına konuk olacak.

ŞAYİR EVLERE MİSAFİR OLACAK

11 ayın sultanı ramazan,  bereketiyle başladı. Dilovası'nda ilklere imza atan Belediye Başkanı Hamza Şayir, ramazan ayında çat kapı programları yaparak garibanın sofrasına misafir olacak. Mümkün oldukça toplu yemeklere katılmamayı düşünen Başkan Şayir,  çeşitli mahallerde yaşayan şehit aileleri, gaziler ve belediyeden yardım alan dar gelirli vatandaşların sofralarına çat kapı misafir olacak. İftar sonrası değişik mahallelerde bulunan camilerde teravihi namazı kılacak olan Başkan Şayir, teravih sonrası vatandaşların çay muhabbetlerine ortak olmayı hedefliyor.

TEK NOKTADA TEK TOPLU İFTAR

İsrafı önlemek adına önemli adımlar attıklarını bu adımları ramazan ayında da devam ettireceklerini ifade eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; "Her mahallede sokak iftarı kurmayı düşünmüyoruz. Bu yıl tek noktada tek bir toplu iftar vermeyi düşünüyoruz. Bunun günü ve yerinin duyurusunu kısa sürede halkımızla paylaşacağız" dedi.

DAR GELİRLİ VATANDAŞA YARDIM KOLİSİ ULAŞTIRILACAK

Mahallelerde kurulan ve çoğu zaman israf olduğu düşünülen iftar yemekleri yerine dar gelirli vatandaşlara yardım kumanyası ulaştırmayı planlayan Dilovası Belediyesi, dün itibari ile bir çok eve yardım kumanyasını ulaştırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.