Şayir sahadan ayrılmıyor

Dilovası 27.08.2019 - 16:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şayir sahadan ayrılmıyor

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir hafta sonu gerçekleşen nikâh ve düğün merasimleri ile vatandaşlarla bir araya geldi.

Nikâh ve düğünler, toplantılar ve ziyaretler çeşitli organizasyonlarda yoğun bir hafta sonu geçiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Dilovalı hemşerilerimizle mümkün oldukça sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz” dedi. Çok sayıda yeni nişanlı çiftin nikâhı düğün ve sünnet merasimlerine katılan Başkan Şayir, mahallelerde komşu ziyaretleri yaparak gerçekleştirilen projeler ve çalımalar hakkında vatandaşlara bilgi vererek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. GECE GÜNDÜZ SAHADAYIZ İyi ve kötü günlerinde Dilovalı hemşerilerini yalnız bırakmayan Başkan Şayir ev ziyaretleriyle de vatandaşla yakından ilgilenip talepleri dinliyor. Belediyenin çalışmalarını da yerinde denetleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir,  “Gece gündüz sahadayız, hemşerilerimizle bir aradayız. Güzel şehrimiz Dilovası’nda bir ve beraberiz. Nikah merasimleri, dernek, esnaf ve ev ziyaretlerimizle hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Derdimiz hizmet etmek, gönüllere girmek. Çok şükür hemşerilerimiz bizi her gördükleri yerde bağırlarına basıyor. Hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu. SON GÜNE KADAR Sözlerine Dilovalıların kendisine büyük bir teveccüh gösterdiğini belirterek devam eden Başkan Şayir, “Şehrimizde yaşayan 50 bin vatandaşımıza eşit hizmetler götürmeye devam ediyoruz. Bugün de bunun rahatlığı içerisinde halkımızın karşısındayız. Yaptığımız ziyaretlerimizde görüyoruz ki gittiğimiz her yerde büyük bir teveccüh var, bu da bizi memnun ediyor. Aynı zamanda da bizim sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunu da bize bir kez daha hatırlatıyor. Bizler görevimizin son gününe kadar vatandaşlarımızın yanında, isteklerini yerine getiriyor olacağız” dedi. KÜBRA AKABALI
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir hafta sonu gerçekleşen nikâh ve düğün merasimleri ile vatandaşlarla bir araya geldi.

Nikâh ve düğünler, toplantılar ve ziyaretler çeşitli organizasyonlarda yoğun bir hafta sonu geçiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Dilovalı hemşerilerimizle mümkün oldukça sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz” dedi. Çok sayıda yeni nişanlı çiftin nikâhı düğün ve sünnet merasimlerine katılan Başkan Şayir, mahallelerde komşu ziyaretleri yaparak gerçekleştirilen projeler ve çalımalar hakkında vatandaşlara bilgi vererek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

GECE GÜNDÜZ SAHADAYIZ

İyi ve kötü günlerinde Dilovalı hemşerilerini yalnız bırakmayan Başkan Şayir ev ziyaretleriyle de vatandaşla yakından ilgilenip talepleri dinliyor. Belediyenin çalışmalarını da yerinde denetleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir,  “Gece gündüz sahadayız, hemşerilerimizle bir aradayız. Güzel şehrimiz Dilovası’nda bir ve beraberiz. Nikah merasimleri, dernek, esnaf ve ev ziyaretlerimizle hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Derdimiz hizmet etmek, gönüllere girmek. Çok şükür hemşerilerimiz bizi her gördükleri yerde bağırlarına basıyor. Hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SON GÜNE KADAR

Sözlerine Dilovalıların kendisine büyük bir teveccüh gösterdiğini belirterek devam eden Başkan Şayir, “Şehrimizde yaşayan 50 bin vatandaşımıza eşit hizmetler götürmeye devam ediyoruz. Bugün de bunun rahatlığı içerisinde halkımızın karşısındayız. Yaptığımız ziyaretlerimizde görüyoruz ki gittiğimiz her yerde büyük bir teveccüh var, bu da bizi memnun ediyor. Aynı zamanda da bizim sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunu da bize bir kez daha hatırlatıyor. Bizler görevimizin son gününe kadar vatandaşlarımızın yanında, isteklerini yerine getiriyor olacağız” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.