Şayir yüzme havuzunu inceledi

Spor 28.07.2020 - 09:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şayir yüzme havuzunu inceledi

Spor ve kültürel faaliyetleri bir hayli önemseyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası’nda yüzme havuzu tesisinde incelemelerde bulunarak çocuklarla yakından ilgilendi. “Yüzünüz hep gülsün” diyen Başkan Şayir, Dilovası’nda yüzme bilmeyen çocuğun kalmayacağını söyledi. Dilovası’nda spor yapmayan çocuk kalmasını istemeyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yaz mevsimi için hazır hale getirdikleri yüzme havuzunda incelemelerde bulundu. Dilovası Kaymakamı Asım Alkan, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile birlikte yüzme keyfi süren çocukların mutluluklarına ortak olan Başkan Şayir, çocuklarla sohbet etti. “Yüzünüz hep gülsün Yükselen Şehir Dilovası’nın kıymetlileri” diyen Şayir, Dilovası’nda yüzme bilmeyen çocuk kalmaması adına bu tarz tesislerin önemine vurgu yaptı. Dilovası’nda gönüllere dokunan ve kısa sürede önemli işlere imza atan Başkan Şayir, spor ve kültürel faaliyetlere devam edeceklerini belirtti.

Spor ve kültürel faaliyetleri bir hayli önemseyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası’nda yüzme havuzu tesisinde incelemelerde bulunarak çocuklarla yakından ilgilendi. “Yüzünüz hep gülsün” diyen Başkan Şayir, Dilovası’nda yüzme bilmeyen çocuğun kalmayacağını söyledi.

Dilovası’nda spor yapmayan çocuk kalmasını istemeyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yaz mevsimi için hazır hale getirdikleri yüzme havuzunda incelemelerde bulundu. Dilovası Kaymakamı Asım Alkan, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile birlikte yüzme keyfi süren çocukların mutluluklarına ortak olan Başkan Şayir, çocuklarla sohbet etti. “Yüzünüz hep gülsün Yükselen Şehir Dilovası’nın kıymetlileri” diyen Şayir, Dilovası’nda yüzme bilmeyen çocuk kalmaması adına bu tarz tesislerin önemine vurgu yaptı. Dilovası’nda gönüllere dokunan ve kısa sürede önemli işlere imza atan Başkan Şayir, spor ve kültürel faaliyetlere devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.