19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Seçim vaadi İl binası!

Kocaeli 16.12.2015 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Seçim vaadi İl binası!

CHP’nin atanmış il başkanı Cengiz Sarıbay, 27 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olan il kongresinde başkan adayı olduğunu açıkladı. Adaylık açıklamasında Cengiz Sarıbay’a eşi Nurdan ve kızı Feyza eşlik etti. Sarıbay konuşmasına il binası vaadiyle başladı.

SEÇİLMİŞ BAŞKAN OLMAK İÇİN Cengiz Sarıbay konuşmasında şu ifadelere yer verdi:  Bugün bu kentte sokakta gezerken insanlar bana saygı ve sevgi duyuyorsa bu CHP sayesindedir. Bu parti bana bunu kazandırdı. Ben en son 90’lı yıllarda milletvekili adayı oldum. O yıldan sonra da hiçbir makam ve mevkide gözüm olmadı. Sadece parti emekçiliği yapmak istedim. Bu partiden hiçbir talebim yok. Ben bu partiye bir şeyler verebilmek istiyorum. Bugüne kadar partime hiç küsmedim, küfür etmedim. Kimsenin küfür etmesine de müsaade etmem. Partiye küsmek, ihanet etmek benim kitabımda yok. Partinin bir bütünlüğe ihtiyacı var. Bu bütünlüğü sağlayabilmek için adayım. Eski genel başkanımız Deniz Baykal ve mevcut genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu il başkanlığını bana emanet ettiler, beni 2 defa atadılar. Şimdi seçime gireceğim ve partim için il başkan adayı olacağım. PARTİNİN KARA KUTUSUYUM Birileri bana elitist diyor. Kendi arabasını süren, işinden evine gidip gelen biriyim ben. Her sabah saat 9’da Kocaeli Adliyesi önünde beklerseniz beni görebilirsiniz. Öğlen 1’de büroma giderim. 6-7 gibi de büromdan çıkarım ve evime giderim. Dediğim gibi okuma yazma bilmeyen anne ve babanın çocuğu olarak bu kente geldim. Böyle bir insan nasıl elitist olabilir? Bana herkes her şeyi söyleyebilir ancak partime kimse tek kelime edemez. Ben yıllardır bu partinin içerisindeyim. Partinin kara kutusuyum. Partim hakkında konuşan, ihanet eden isimler bunu iyi bilmeli. Dilerim demokratik bir kongre süreci yaşayacağız. Şu anda sizlere sesleniyorum. Aday olacak bütün arkadaşlarımıza da bu imkanın sağlanacağını belirtmek isterim.”
CHP’nin atanmış il başkanı Cengiz Sarıbay, 27 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olan il kongresinde başkan adayı olduğunu açıkladı. Adaylık açıklamasında Cengiz Sarıbay’a eşi Nurdan ve kızı Feyza eşlik etti. Sarıbay konuşmasına il binası vaadiyle başladı.

SEÇİLMİŞ BAŞKAN OLMAK İÇİN

Cengiz Sarıbay konuşmasında şu ifadelere yer verdi:  Bugün bu kentte sokakta gezerken insanlar bana saygı ve sevgi duyuyorsa bu CHP sayesindedir. Bu parti bana bunu kazandırdı. Ben en son 90’lı yıllarda milletvekili adayı oldum. O yıldan sonra da hiçbir makam ve mevkide gözüm olmadı. Sadece parti emekçiliği yapmak istedim. Bu partiden hiçbir talebim yok. Ben bu partiye bir şeyler verebilmek istiyorum. Bugüne kadar partime hiç küsmedim, küfür etmedim. Kimsenin küfür etmesine de müsaade etmem. Partiye küsmek, ihanet etmek benim kitabımda yok. Partinin bir bütünlüğe ihtiyacı var. Bu bütünlüğü sağlayabilmek için adayım. Eski genel başkanımız Deniz Baykal ve mevcut genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu il başkanlığını bana emanet ettiler, beni 2 defa atadılar. Şimdi seçime gireceğim ve partim için il başkan adayı olacağım.

PARTİNİN KARA KUTUSUYUM

Birileri bana elitist diyor. Kendi arabasını süren, işinden evine gidip gelen biriyim ben. Her sabah saat 9’da Kocaeli Adliyesi önünde beklerseniz beni görebilirsiniz. Öğlen 1’de büroma giderim. 6-7 gibi de büromdan çıkarım ve evime giderim. Dediğim gibi okuma yazma bilmeyen anne ve babanın çocuğu olarak bu kente geldim. Böyle bir insan nasıl elitist olabilir? Bana herkes her şeyi söyleyebilir ancak partime kimse tek kelime edemez. Ben yıllardır bu partinin içerisindeyim. Partinin kara kutusuyum. Partim hakkında konuşan, ihanet eden isimler bunu iyi bilmeli. Dilerim demokratik bir kongre süreci yaşayacağız. Şu anda sizlere sesleniyorum. Aday olacak bütün arkadaşlarımıza da bu imkanın sağlanacağını belirtmek isterim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.