SEDAŞ 23 Nisan'da Elektriği Kesmeyecek

Kocaeli 21.04.2017 - 14:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SEDAŞ 23 Nisan'da Elektriği Kesmeyecek

SEDAŞ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının En Güzel Şekilde Kutlanabilmesi İçin Önlemlerini Aldı

  SEDAŞ “Geleceğimiz olan çocuklarımızın ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının’  birlik, beraberlik ve neşe içinde kutlanması amacıyla alarm halindeyiz” dedi ve faaliyet bölgesinde 23 Nisan günü planlı kesinti yapılmayacağını, arızalara anında müdahale etmek üzere ekiplerinin alarmda olacağını  açıkladı.   SEDAŞ Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce de yatırım ve şebeke kapasitesi artışı, yenileme ve elektrik bakım çalışmaları yapılabilmesi için 34 Bin 500 Volt seviyesinde gerilim altında çalışma yapılmaması için, çevre ve iş güvenliği açısından önlem almak ve  zorunlu olarak planlı kesinti yapmak durumunda kalıyor. Ancak SEDAŞ  23 Nisan Pazar günü kutlanacak Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının en güzel şekilde kutlanabilmesi için yatırım çalışmaları ve bakım yapılacak bölgelerde elektrik kesintisi yapılmayacağını ve bu çalışmaların erteleneceğini  tüm birimlerine talimat vererek duyurdu. Oluşacak arızalara ise anında müdahale edilebilmesi için de ayrıca ekipleri ile SEDAŞ alarmda olacak.
SEDAŞ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının En Güzel Şekilde Kutlanabilmesi İçin Önlemlerini Aldı

 

SEDAŞ “Geleceğimiz olan çocuklarımızın ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının’  birlik, beraberlik ve neşe içinde kutlanması amacıyla alarm halindeyiz” dedi ve faaliyet bölgesinde 23 Nisan günü planlı kesinti yapılmayacağını, arızalara anında müdahale etmek üzere ekiplerinin alarmda olacağını  açıkladı.  

SEDAŞ Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce de yatırım ve şebeke kapasitesi artışı, yenileme ve elektrik bakım çalışmaları yapılabilmesi için 34 Bin 500 Volt seviyesinde gerilim altında çalışma yapılmaması için, çevre ve iş güvenliği açısından önlem almak ve  zorunlu olarak planlı kesinti yapmak durumunda kalıyor. Ancak SEDAŞ  23 Nisan Pazar günü kutlanacak Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının en güzel şekilde kutlanabilmesi için yatırım çalışmaları ve bakım yapılacak bölgelerde elektrik kesintisi yapılmayacağını ve bu çalışmaların erteleneceğini  tüm birimlerine talimat vererek duyurdu.

Oluşacak arızalara ise anında müdahale edilebilmesi için de ayrıca ekipleri ile SEDAŞ alarmda olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.