SEDAŞ’a Kocaeli Üniversitesinden Teşekkür

Kocaeli 18.03.2016 - 17:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SEDAŞ’a Kocaeli Üniversitesinden Teşekkür

SEDAŞ’ın Proje Fikri Yarışması’nda ilk durağı Kocaeli Üniversitesi oldu

SEDAŞ, insan kaynakları süreçleri, SCADA Projesi, OSOS Projesi ve SAP WFM Projesi, GİS entegrasyonu ve elektrik dağıtım sektöründe yeni teknolojilerden, öğrencileri gelecekte istihdama yönelik izleyecekleri adımların püf noktalarına kadar geniş bir yelpazede bilgilendirmek üzere 17 Mart Perşembe günü Saat 13:30’da düzenlenen panelde Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.   SEDAŞ, elektrik dağıtım sektöründe faaliyet alanını kapsayan Doğu Marmara’da yer alan 4 İlde, “Projesi İyi Olan Kazansın” sloganıyla başlattığı, “Proje Fikri Yarışması” için Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), Düzce Üniversitesi (DÜ) ve Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) öğrencilerle bir araya gelmeye başladı.   SEDAŞ’ın düzenlediği, insan kaynakları süreçleri, SCADA Projesi, OSOS Projesi ve SAP WFM Projesi, GİS entegrasyonu ve elektrik dağıtım sektöründe yeni teknolojilerden, öğrencileri gelecekte istihdama yönelik izleyecekleri adımları kapsayan panel, öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. SEDAŞ’ın, bilişim teknolojilerini kapsayan projelerini paylaştığı ve öğrencilerin sorularıyla daha da zenginleşen buluşma, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin SEDAŞ’ı yakından tanımaları için de fırsat yaratmış oldu. Panelin sonunda Kocaeli Üniversitesi tarafından, düzenlenen organizasyon ve öğrencilerin bilgilendirilmesi için verilen destekten dolayı SEDAŞ’a ‘Teşekkür Belgesi’ verildi.   SEDAŞ, “Proje Fikri Yarışması” kapsamında, 23 Mart Çarşamba günü de Sakarya Üniversitesi öğrencileriyle buluşacak.
SEDAŞ’ın Proje Fikri Yarışması’nda ilk durağı Kocaeli Üniversitesi oldu

SEDAŞ, insan kaynakları süreçleri, SCADA Projesi, OSOS Projesi ve SAP WFM Projesi, GİS entegrasyonu ve elektrik dağıtım sektöründe yeni teknolojilerden, öğrencileri gelecekte istihdama yönelik izleyecekleri adımların püf noktalarına kadar geniş bir yelpazede bilgilendirmek üzere 17 Mart Perşembe günü Saat 13:30’da düzenlenen panelde Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

 

SEDAŞ, elektrik dağıtım sektöründe faaliyet alanını kapsayan Doğu Marmara’da yer alan 4 İlde, “Projesi İyi Olan Kazansın” sloganıyla başlattığı, “Proje Fikri Yarışması” için Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), Düzce Üniversitesi (DÜ) ve Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) öğrencilerle bir araya gelmeye başladı.

 

SEDAŞ’ın düzenlediği, insan kaynakları süreçleri, SCADA Projesi, OSOS Projesi ve SAP WFM Projesi, GİS entegrasyonu ve elektrik dağıtım sektöründe yeni teknolojilerden, öğrencileri gelecekte istihdama yönelik izleyecekleri adımları kapsayan panel, öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. SEDAŞ’ın, bilişim teknolojilerini kapsayan projelerini paylaştığı ve öğrencilerin sorularıyla daha da zenginleşen buluşma, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin SEDAŞ’ı yakından tanımaları için de fırsat yaratmış oldu. Panelin sonunda Kocaeli Üniversitesi tarafından, düzenlenen organizasyon ve öğrencilerin bilgilendirilmesi için verilen destekten dolayı SEDAŞ’a ‘Teşekkür Belgesi’ verildi.

 

SEDAŞ, “Proje Fikri Yarışması” kapsamında, 23 Mart Çarşamba günü de Sakarya Üniversitesi öğrencileriyle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.