SEDAŞ AİLESİ ESKİHİSAR'DA BULUŞTU

Gebze 01.06.2018 - 13:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SEDAŞ AİLESİ ESKİHİSAR'DA BULUŞTU

SEDAŞ çalışanları ramazan ayında geleneksel iftar programlarında bir araya geliyorlar

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)  1700 çalışanı için geleneksel olarak her yıl Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze lokasyonlarında ayrı ayrı organize ederek düzenledikleri iftar programlarında, çalışanlarıyla bir araya geliyor. SEDAŞ, ayrı bölgelerde yapılan ramazan iftar yemeği organizasyonları kapsamında bu sefer Gebze’deki çalışanları ile Gebze Eskihisar Old Castle Otel’de buluştu. SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven ve Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk’ün iftar programı süresince çalışanlarla tek tek iletişim kurduğu organizasyon, samimi bir ortamda ve neşe içinde geçti. Güven’in ev sahipliğini yaptığı programa SEDAŞ İcra Başkan Yardımcısı Petr Zachoval ile davetli olarak, TES-İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu, Şube Yöneticisi Fevzi Kurt, İşyeri Baş Temsilcisi Nedim Sancak ile grup müdürleri, departman müdürleri ve yaklaşık 300 çalışan katıldı. EN ÖNEMLİ HEDEFİMİZ KESİNTİSİZ HİZMET Katılımcılarla yakından ilgilenen Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven katılım sağlayan ve organizasyonda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederken, ‘Barış, Sevgi ve Yardımlaşma’ ayı olan Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. Güven sözlerine şöyle devam etti. “2018 yılını müşteri memnuniyeti yılı ilan ettik. SEDAŞ’ın bölgesindeki kullanıcılara elektriğin sürekliliğini ve kesintisiz verilmesini sağlamak en önemli hedefimiz.  Bu kapsamda özverili çalışmalarınızla hizmet kalitesini artırmaya yönelik performans sergiliyorsunuz. Bu motivasyonunuz azalmasın. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdiden değerli mesai arkadaşlarımın Ramazan Bayramını kutluyor, SEDAŞ Ailesini oluşturan sizlerin daha nice yıllar bayramlara en güzel günlerde ulaşmanızı,  Bayramı aileleriniz, sevdikleriniz,  dost ve arkadaşlarınız ile sağlık ve mutluluk içinde geçirmenizi diliyorum.” dedi. Çalışanlar, Ramazan ayında manevi yönüyle de değer kazanan bu organizasyona katılmak ve bir araya gelmekten, birlik beraberlik içinde olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.
SEDAŞ çalışanları ramazan ayında geleneksel iftar programlarında bir araya geliyorlar

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)  1700 çalışanı için geleneksel olarak her yıl Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze lokasyonlarında ayrı ayrı organize ederek düzenledikleri iftar programlarında, çalışanlarıyla bir araya geliyor. SEDAŞ, ayrı bölgelerde yapılan ramazan iftar yemeği organizasyonları kapsamında bu sefer Gebze’deki çalışanları ile Gebze Eskihisar Old Castle Otel’de buluştu. SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven ve Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk’ün iftar programı süresince çalışanlarla tek tek iletişim kurduğu organizasyon, samimi bir ortamda ve neşe içinde geçti. Güven’in ev sahipliğini yaptığı programa SEDAŞ İcra Başkan Yardımcısı Petr Zachoval ile davetli olarak, TES-İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu, Şube Yöneticisi Fevzi Kurt, İşyeri Baş Temsilcisi Nedim Sancak ile grup müdürleri, departman müdürleri ve yaklaşık 300 çalışan katıldı.

EN ÖNEMLİ HEDEFİMİZ KESİNTİSİZ HİZMET

Katılımcılarla yakından ilgilenen Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven katılım sağlayan ve organizasyonda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederken, ‘Barış, Sevgi ve Yardımlaşma’ ayı olan Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. Güven sözlerine şöyle devam etti. “2018 yılını müşteri memnuniyeti yılı ilan ettik. SEDAŞ’ın bölgesindeki kullanıcılara elektriğin sürekliliğini ve kesintisiz verilmesini sağlamak en önemli hedefimiz.  Bu kapsamda özverili çalışmalarınızla hizmet kalitesini artırmaya yönelik performans sergiliyorsunuz. Bu motivasyonunuz azalmasın. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdiden değerli mesai arkadaşlarımın Ramazan Bayramını kutluyor, SEDAŞ Ailesini oluşturan sizlerin daha nice yıllar bayramlara en güzel günlerde ulaşmanızı,  Bayramı aileleriniz, sevdikleriniz,  dost ve arkadaşlarınız ile sağlık ve mutluluk içinde geçirmenizi diliyorum.” dedi. Çalışanlar, Ramazan ayında manevi yönüyle de değer kazanan bu organizasyona katılmak ve bir araya gelmekten, birlik beraberlik içinde olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.