SEDAŞ ELEKTRİĞİN SÜREKLİLİĞİ İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR

Kocaeli 09.01.2017 - 08:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SEDAŞ ELEKTRİĞİN SÜREKLİLİĞİ İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR

SEDAŞ EKİPLERİ GECE, SOĞUK, FIRTINA DEMEDEN MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

  Gece de aralıklarla devam eden ve bölgesel olarak tipi şeklinde etkili olan kar yağışında SEDAŞ ekipleri 24 saat sahada. İş makinalarının açtığı yollardan en ücra noktalara ulaşmaya çalışan SEDAŞ ekipleri, araçla girilemeyecek arazide de doğa koşullarına aldırmadan, merdivenleriyle direklere çıkarak iletkenlerde oluşan arızalara müdahale ederek enerji verilmesi için canla başla çalıştılar. SEDAŞ şiddetli kar, tipi ve dondurucu soğuğa aldırmadan enerjinin sürekliliği için, müşteri memnuniyeti hedefi ve çözüm odaklı yaklaşımıyla 105 ekip ve 212 personelle yoğun bir şekilde kar mesaisinde mücadele veriyor.   Doğu Marmarada da etkili olan kar yağışı vatandaşları evine kapatırken, SEDAŞ bölgesindeki 1,6 milyon tüketici için kesintisiz enerji verilmesini sağlamak üzere  20 Bin kilometrekarelik alanda alarm halindeydi. Marmara Denizi'nde 2 gün boyunca etkisini sürdüren poyraz ve karayel ile özellikle Kocaeli ve Sakarya bölgesinde, hızı zaman zaman özellikle yüksek kesimlerde 80 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle SEDAŞ’ın da bazı bölgelerinde elektrik dağıtım hatları zarar gördü. SEDAŞ şebeke onarımlarını en kısa sürede gidermek üzere özel hizmet alımı da yaptı.  Şebekedeki enerjinin varlığını sürdürmek üzere sahada büyük bir mücadele içine girmek üzere hazırlıklarını tamamlayan SEDAŞ ekiplerine Alo 186 hattından gelen ihbarları Çağrı Merkezi ve WFM Sistemi üzerinden anında ulaştırarak hızlı aksiyon alınmasını sağladı. Cuma akşamı başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı ve soğuk hava  nedeniyle elektrik tüketimi arttı. Pazartesi günü de devam edeceği açıklanan kar yağışı nedeniyle okullarda eğitime bir gün (09.01.2017)de ara verildiği açıklandı. Soğuk hava dalgasının Çarşamba gününe kadar devam edeceği belirtiliyor.   Kar yüksekliğinin 50 santim ile 1 metreye ulaştığı yüksek alanlarda ve araçla girilemeyecek arazi koşullarında da yoğun çalışmasını sürdüren SEDAŞ ekipleri elektriğin sürekliliği için sahada canla başla mücadeleye devam ediyor. Yoğun kar yağışı alan bölgelerde, özellikle iletken hatlarda oluşan buz yükünün yıkıcı etkisini onarmak için gece gündüz demeden dondurucu soğuk havaya aldırmadan çalışmalarını sürdürüyor.  
SEDAŞ EKİPLERİ GECE, SOĞUK, FIRTINA DEMEDEN MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

 

Gece de aralıklarla devam eden ve bölgesel olarak tipi şeklinde etkili olan kar yağışında SEDAŞ ekipleri 24 saat sahada. İş makinalarının açtığı yollardan en ücra noktalara ulaşmaya çalışan SEDAŞ ekipleri, araçla girilemeyecek arazide de doğa koşullarına aldırmadan, merdivenleriyle direklere çıkarak iletkenlerde oluşan arızalara müdahale ederek enerji verilmesi için canla başla çalıştılar. SEDAŞ şiddetli kar, tipi ve dondurucu soğuğa aldırmadan enerjinin sürekliliği için, müşteri memnuniyeti hedefi ve çözüm odaklı yaklaşımıyla 105 ekip ve 212 personelle yoğun bir şekilde kar mesaisinde mücadele veriyor.

 

Doğu Marmarada da etkili olan kar yağışı vatandaşları evine kapatırken, SEDAŞ bölgesindeki 1,6 milyon tüketici için kesintisiz enerji verilmesini sağlamak üzere  20 Bin kilometrekarelik alanda alarm halindeydi.

Marmara Denizi'nde 2 gün boyunca etkisini sürdüren poyraz ve karayel ile özellikle Kocaeli ve Sakarya bölgesinde, hızı zaman zaman özellikle yüksek kesimlerde 80 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle SEDAŞ’ın da bazı bölgelerinde elektrik dağıtım hatları zarar gördü. SEDAŞ şebeke onarımlarını en kısa sürede gidermek üzere özel hizmet alımı da yaptı. 

Şebekedeki enerjinin varlığını sürdürmek üzere sahada büyük bir mücadele içine girmek üzere hazırlıklarını tamamlayan SEDAŞ ekiplerine Alo 186 hattından gelen ihbarları Çağrı Merkezi ve WFM Sistemi üzerinden anında ulaştırarak hızlı aksiyon alınmasını sağladı. Cuma akşamı başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı ve soğuk hava  nedeniyle elektrik tüketimi arttı. Pazartesi günü de devam edeceği açıklanan kar yağışı nedeniyle okullarda eğitime bir gün (09.01.2017)de ara verildiği açıklandı. Soğuk hava dalgasının Çarşamba gününe kadar devam edeceği belirtiliyor.

 

Kar yüksekliğinin 50 santim ile 1 metreye ulaştığı yüksek alanlarda ve araçla girilemeyecek arazi koşullarında da yoğun çalışmasını sürdüren SEDAŞ ekipleri elektriğin sürekliliği için sahada canla başla mücadeleye devam ediyor. Yoğun kar yağışı alan bölgelerde, özellikle iletken hatlarda oluşan buz yükünün yıkıcı etkisini onarmak için gece gündüz demeden dondurucu soğuk havaya aldırmadan çalışmalarını sürdürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.