SEDAŞ Gebze’deki hatları bakımdan geçiriyor!

Gebze 29.10.2020 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

SEDAŞ Gebze’deki hatları bakımdan geçiriyor!

SEDAŞ, Gebze’de hatlarda bakım ve yenileme çalışmalarına yoğun mesai harcıyor. Ekipler, enerji hatları ve trafolarda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirerek, ilçede kış öncesi hazırlıklarını tamamlıyor. Gebze’de Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) ekiplerinin yoğun mesaisi devam ediyor. Kesintisiz enerji hizmeti için 7/24 görevde olan SEDAŞ ekipleri, ilçeyi etkileyen teknik arızaları giderdi. Gebze merkez, Pelitli ve Balçık hattı üzerinde yoğunlaşan ekipler, trafo ve enerji hatlarını elden geçirdi. Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’deki 20 bin kilometrekarelik alanda, 3,7 milyon nüfus ve 1,9 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan SEDAŞ, kış mevsimi hazırlıklarına sahada aralıksız şekilde devam ediyor. Sahada etki alanı geniş çalışmalar yapılıyor Balçık Mahallesi’ndeki enerji kabininden başlayarak hat  güzergahında yapılan kabin montajı ile, dış etkenlerden kaynaklanan arızaların daha büyük bir alanı etkilemesinin önüne geçildi. Pelitli Mahallesi’nde bulunan iki enerji hattında ise 15 adet XLPE harici başlık yenilemesi, özel klemens montajı, izolatör değişimi ve parafudur montajı gibi işlemler yapıldı. Bu sayede, ilçedeki ana hat üzerinde bulunan 500’den fazla özel ve kurum trafosundan  enerji alan abonelerin arıza kaynaklı  kesintilerini azaltmak için önlemler alınmış oldu. Aboneler önceden bilgilendirildi Daha kaliteli hizmet sunma amacıyla yürütülen bakım ve onarım faaliyetleri esnasında, iş güvenliğini sağlamak ve çalışmaları tamamlayabilmek adına planlı kesintilere başvuruldu. Kesinti yapılan bölgelerin isimleri 48 saat önceden SEDAŞ web sitesinden duyurulurken, aboneler ise sistemde kayıtlı bulunan telefon numaralarına gönderilen SMS ile bilgilendirildi.        

SEDAŞ, Gebze’de hatlarda bakım ve yenileme çalışmalarına yoğun mesai harcıyor. Ekipler, enerji hatları ve trafolarda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirerek, ilçede kış öncesi hazırlıklarını tamamlıyor.

Gebze’de Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) ekiplerinin yoğun mesaisi devam ediyor. Kesintisiz enerji hizmeti için 7/24 görevde olan SEDAŞ ekipleri, ilçeyi etkileyen teknik arızaları giderdi. Gebze merkez, Pelitli ve Balçık hattı üzerinde yoğunlaşan ekipler, trafo ve enerji hatlarını elden geçirdi. Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’deki 20 bin kilometrekarelik alanda, 3,7 milyon nüfus ve 1,9 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan SEDAŞ, kış mevsimi hazırlıklarına sahada aralıksız şekilde devam ediyor.

Sahada etki alanı geniş çalışmalar yapılıyor

Balçık Mahallesi’ndeki enerji kabininden başlayarak hat  güzergahında yapılan kabin montajı ile, dış etkenlerden kaynaklanan arızaların daha büyük bir alanı etkilemesinin önüne geçildi. Pelitli Mahallesi’nde bulunan iki enerji hattında ise 15 adet XLPE harici başlık yenilemesi, özel klemens montajı, izolatör değişimi ve parafudur montajı gibi işlemler yapıldı. Bu sayede, ilçedeki ana hat üzerinde bulunan 500’den fazla özel ve kurum trafosundan  enerji alan abonelerin arıza kaynaklı  kesintilerini azaltmak için önlemler alınmış oldu.

Aboneler önceden bilgilendirildi

Daha kaliteli hizmet sunma amacıyla yürütülen bakım ve onarım faaliyetleri esnasında, iş güvenliğini sağlamak ve çalışmaları tamamlayabilmek adına planlı kesintilere başvuruldu. Kesinti yapılan bölgelerin isimleri 48 saat önceden SEDAŞ web sitesinden duyurulurken, aboneler ise sistemde kayıtlı bulunan telefon numaralarına gönderilen SMS ile bilgilendirildi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.