Sedaş’tan elektrik kesintilerine açıklama!

Gebze 16.10.2020 - 17:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sedaş’tan elektrik kesintilerine açıklama!

Sedaş, Gebze Arapçeşme Mahallesi’ndeki elektrik kesintilerinin sebebini açıkladı. SEDAŞ’tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Gebze’ye bağlı Arapçeşme Mahallesi’nde, enerji nakil hatlarımıza temas eden çok sayıda ağaç bulunmaktadır. Hatta temas eden ağaç dalları şebekede arızalara neden olarak; kesintiye sebebiyet verdiği için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi ile koordineli biçimde budama işlemleri yapılmaktadır.  Söz konusu çalışmanın enerjili hatta yapılması can ve mal güvenliği açısından mümkün olmadığından; yapılan program kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar için kesinti planlaması yapılmaktadır. KESİNTİLER 48 SAAT ÖNCESİNDEN YAYINLANIYOR Planlı kesinti yapılacak bölgeler, 48 saat öncesinde web sitemizde yayınlanmakta; kesintiden etkilenen aboneler ise sistemimizde kayıtlı telefon numaralarına gönderilen SMS aracılığıyla önceden bilgilendirilmektedir. Abonelerimizin güvenliği ve enerji ihtiyacının karşılanması için zaruriyet arz eden söz konusu çalışmalarımız, daha kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti sunma amacı taşımaktadır. SEDAŞ olarak Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’deki 1,9 milyon abonemizin kesintisiz ve kaliteli enerji hizmetinden faydalanabilmesi ve mağduriyetlerin yaşanmaması için çalışmalarımıza 7/24 devam etmekteyiz.”

Sedaş, Gebze Arapçeşme Mahallesi’ndeki elektrik kesintilerinin sebebini açıkladı.

SEDAŞ’tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Gebze’ye bağlı Arapçeşme Mahallesi’nde, enerji nakil hatlarımıza temas eden çok sayıda ağaç bulunmaktadır. Hatta temas eden ağaç dalları şebekede arızalara neden olarak; kesintiye sebebiyet verdiği için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi ile koordineli biçimde budama işlemleri yapılmaktadır.  Söz konusu çalışmanın enerjili hatta yapılması can ve mal güvenliği açısından mümkün olmadığından; yapılan program kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar için kesinti planlaması yapılmaktadır.

KESİNTİLER 48 SAAT ÖNCESİNDEN YAYINLANIYOR

Planlı kesinti yapılacak bölgeler, 48 saat öncesinde web sitemizde yayınlanmakta; kesintiden etkilenen aboneler ise sistemimizde kayıtlı telefon numaralarına gönderilen SMS aracılığıyla önceden bilgilendirilmektedir. Abonelerimizin güvenliği ve enerji ihtiyacının karşılanması için zaruriyet arz eden söz konusu çalışmalarımız, daha kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti sunma amacı taşımaktadır. SEDAŞ olarak Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’deki 1,9 milyon abonemizin kesintisiz ve kaliteli enerji hizmetinden faydalanabilmesi ve mağduriyetlerin yaşanmaması için çalışmalarımıza 7/24 devam etmekteyiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.