GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

SEDAŞ'tan Müdahale

Kocaeli 15.12.2018 - 08:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SEDAŞ'tan Müdahale

Kış koşullarında gerilim düşümü arızası ile karşılaşan Gebze Hacı Halil mahallesi 1215 sokak Üstündağ pasajındaki  esnaflar, Pasaja gelen elektriğin voltajının  175 volta kadar düşmesi karşısında dükkanlarında floresan lambaları yanmayınca, klimaları çalışmayınca ve kepenklerini de  kapatamayınca SEDAŞ’ın yardımını istediler.   SEDAŞ GEBZE’DEKİ SORUNU ÇÖZDÜ İhbar niteliğindeki bildirimle SEDAŞ Gebze Şebeke Yönetim Müdürü Gökmen Hasançebi’nin  Gebze'deki şebeke arızasına yönlendirdiği şebeke operasyon ekipleri,   sorunun yerinde incelenmesi ve kısa sürede çözülmesi için hızla aksiyon aldılar.  Şebeke Operasyon Sorumlusu Barış Çorakçı ve şebeke operasyon ekibinde bulunan Duran Boran, Sertaç Karabacak, Mehmet Ali Şen, Selçuk Göksoy ve Nevzat Mutlu arızanın nedenlerini olay yerinde inceleyerek çözüm üretmek üzere harekete geçtiler ve kısa sürede yapılan müdahale ile  sorunu çözdüler.  Sorunlarının çözümünden dolayı çok mutlu olduklarını belirten Üstündağ pasajı esnafları,  SEDAŞ Şebeke Operasyon ekiplerine acil duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler. Pasaj esnafı, SEDAŞ’ın kış mevsiminde arızalara hızla koşan çalışanlarına, yaptıkları tehlikeli ve meşakkatli işler için kolaylıklar dilediler. 

Kış koşullarında gerilim düşümü arızası ile karşılaşan Gebze Hacı Halil mahallesi 1215 sokak Üstündağ pasajındaki  esnaflar, Pasaja gelen elektriğin voltajının  175 volta kadar düşmesi karşısında dükkanlarında floresan lambaları yanmayınca, klimaları çalışmayınca ve kepenklerini de  kapatamayınca SEDAŞ’ın yardımını istediler.  

SEDAŞ GEBZE’DEKİ SORUNU ÇÖZDÜ

İhbar niteliğindeki bildirimle SEDAŞ Gebze Şebeke Yönetim Müdürü Gökmen Hasançebi’nin  Gebze'deki şebeke arızasına yönlendirdiği şebeke operasyon ekipleri,   sorunun yerinde incelenmesi ve kısa sürede çözülmesi için hızla aksiyon aldılar.  Şebeke Operasyon Sorumlusu Barış Çorakçı ve şebeke operasyon ekibinde bulunan Duran Boran, Sertaç Karabacak, Mehmet Ali Şen, Selçuk Göksoy ve Nevzat Mutlu arızanın nedenlerini olay yerinde inceleyerek çözüm üretmek üzere harekete geçtiler ve kısa sürede yapılan müdahale ile  sorunu çözdüler.  Sorunlarının çözümünden dolayı çok mutlu olduklarını belirten Üstündağ pasajı esnafları,  SEDAŞ Şebeke Operasyon ekiplerine acil duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler. Pasaj esnafı, SEDAŞ’ın kış mevsiminde arızalara hızla koşan çalışanlarına, yaptıkları tehlikeli ve meşakkatli işler için kolaylıklar dilediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.