SEDAŞ ÜŞÜTTÜ

Darıca 07.01.2018 - 17:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SEDAŞ ÜŞÜTTÜ

DARICA’DA HAFTASONU ELEKTRİKLERDE TATİL YAPTI

Darıca’nın birçok mahallesinde cumartesi tam gün yaşanan elektrik kesintisi vatandaşları çileden çıkarttı. Birçok elektrikle çalışan eşyanın ve bilgisayarların bozulmasına neden olduğunu belirten Darıcalılar gazetemiz telefonlarını da kilitlediler. Yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle kombilerin de çalışmadığını belirten Darıcalı Vatandaşlar, “Kış günü bebeğimiz, hastalarımız adeta dondu. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yaşanan bir sorun ile ilgili çalışmanın olduğu belirtildi. Bunu da otomatik bir operatör kayıtlı banttan açıkladı. Her hangi bir yetkili ile görüşme amacımıza ulaşamadık. Hafta sonu olması nedeniyle mağduriyetimize resmi yetkililere de ulaştıramadık. SEDAŞ’ın bu elektrik kesintileri nedeniyle ne yapacağımızı şaşırdık. Isınamıyoruz. Yıl 2018 oldu ama hala bütün gün süren enerji kesintileri yaşıyoruz. Artık tek çaremiz bölgemizde ki yayın yapan gazetelere ulaşarak durumu onlara bildirmek oldu.”dediler.
DARICA’DA HAFTASONU ELEKTRİKLERDE TATİL YAPTI

Darıca’nın birçok mahallesinde cumartesi tam gün yaşanan elektrik kesintisi vatandaşları çileden çıkarttı.

Birçok elektrikle çalışan eşyanın ve bilgisayarların bozulmasına neden olduğunu belirten Darıcalılar gazetemiz telefonlarını da kilitlediler. Yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle kombilerin de çalışmadığını belirten Darıcalı Vatandaşlar, “Kış günü bebeğimiz, hastalarımız adeta dondu. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yaşanan bir sorun ile ilgili çalışmanın olduğu belirtildi. Bunu da otomatik bir operatör kayıtlı banttan açıkladı. Her hangi bir yetkili ile görüşme amacımıza ulaşamadık. Hafta sonu olması nedeniyle mağduriyetimize resmi yetkililere de ulaştıramadık. SEDAŞ’ın bu elektrik kesintileri nedeniyle ne yapacağımızı şaşırdık. Isınamıyoruz. Yıl 2018 oldu ama hala bütün gün süren enerji kesintileri yaşıyoruz. Artık tek çaremiz bölgemizde ki yayın yapan gazetelere ulaşarak durumu onlara bildirmek oldu.”dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.