SEDAŞ Yöneticileri Gebze Teknik Üniversitesi Rektörünü Ziyaret Etti

Gebze 02.02.2016 - 16:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SEDAŞ Yöneticileri Gebze Teknik Üniversitesi Rektörünü Ziyaret Etti

GTÜ Rektörü Haluk Görgün, SEDAŞ’ın Bölgesindeki Üniversitelerle İş Birlikteliği Girişimi ve Projesini Takdirle Karşıladı

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Haluk Görgün, SEDAŞ yöneticilerini makamında ağırladı. Üniversitelerle iletişime geçerek “proje fikri yarışmasının” kapsamı ve yürütme kurulu ile değerlendirme kurulunun oluşturulması ve akademik takvime göre yarışma takviminin hazırlanması konularında bilgi vermek üzere (GTÜ) Gebze Teknik Üniversitesi Rektörünü ziyaret eden SEDAŞ Dağıtım Direktör Vekili Dr.Ersan Şentürk, Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan ve Kurumsal İletişim Uzmanı Burçin Başcı, Rektör Görgün’den destek sözü aldı.   SEDAŞ’tan 4 İlde 5 Üniversite ile İş Birlikteliği SEDAŞ faaliyet alanını kapsayan Doğu Marmara da elektrik dağıtım bölgesi içinde yer alan 4 İlde, “Projesi İyi Olan Kazansın” sloganıyla başlatacağı, “Proje Fikri Yarışması” için Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), Düzce Üniversitesi (DÜ) ve Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) yöneticileri ile iş birlikteliği başlattı.   SEDAŞ GTÜ Rektörünü Bilgilendirdi Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından Akkök Holding ile Avrupa’nın lider enerji şirketlerinden CEZ Group’un oluşturduğu konsorsiyuma bağlı olarak elektrik dağıtım alanında faaliyet gösteren SEDAŞ’ın gençlere proje yapmalarını teşvik edecek kurumsal projesi hakkında,  GTÜ Rektörü Prof.Dr. Haluk Görgün’e SEDAŞ Dağıtım Direktör Vekili Dr.Ersan Şentürk ve Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan tarafından detaylı bilgiler verildi.   Prof.Dr. Görgün’den SEDAŞ’a Destek Sözü GTÜ Rektörü Görgün, SEDAŞ’ın bölgesindeki Üniversitelerle birlikte böyle bir projeyi başlatmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Gebze Teknik Üniversitesi olarak araştırma ve teknoloji üretimi yapıyoruz, girişimci ve geniş ufuklu araştırmacılar yetiştiriyoruz. Bu nedenle böyle kurumsal bir projeyle SEDAŞ’ın üniversitelerle iş birlikteliği yapmasını çok önemli buluyor ve tebrik ediyorum.  Gebze Teknik Üniversitesi olarak bizde iş birlikteliğine hazırız, süreci destekleyeceğiz. Bu projenin bundan sonraki kurumsal ilişkilerimize çok daha güzel katkılar sağlayacağına inanıyorum. ” dedi.
GTÜ Rektörü Haluk Görgün, SEDAŞ’ın Bölgesindeki Üniversitelerle İş Birlikteliği Girişimi ve Projesini Takdirle Karşıladı

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Haluk Görgün, SEDAŞ yöneticilerini makamında ağırladı. Üniversitelerle iletişime geçerek “proje fikri yarışmasının” kapsamı ve yürütme kurulu ile değerlendirme kurulunun oluşturulması ve akademik takvime göre yarışma takviminin hazırlanması konularında bilgi vermek üzere (GTÜ) Gebze Teknik Üniversitesi Rektörünü ziyaret eden SEDAŞ Dağıtım Direktör Vekili Dr.Ersan Şentürk, Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan ve Kurumsal İletişim Uzmanı Burçin Başcı, Rektör Görgün’den destek sözü aldı.

 

SEDAŞ’tan 4 İlde 5 Üniversite ile İş Birlikteliği

SEDAŞ faaliyet alanını kapsayan Doğu Marmara da elektrik dağıtım bölgesi içinde yer alan 4 İlde, “Projesi İyi Olan Kazansın” sloganıyla başlatacağı, “Proje Fikri Yarışması” için Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), Düzce Üniversitesi (DÜ) ve Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) yöneticileri ile iş birlikteliği başlattı.

 

SEDAŞ GTÜ Rektörünü Bilgilendirdi

Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından Akkök Holding ile Avrupa’nın lider enerji şirketlerinden CEZ Group’un oluşturduğu konsorsiyuma bağlı olarak elektrik dağıtım alanında faaliyet gösteren SEDAŞ’ın gençlere proje yapmalarını teşvik edecek kurumsal projesi hakkında,  GTÜ Rektörü Prof.Dr. Haluk Görgün’e SEDAŞ Dağıtım Direktör Vekili Dr.Ersan Şentürk ve Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan tarafından detaylı bilgiler verildi.

 

Prof.Dr. Görgün’den SEDAŞ’a Destek Sözü

GTÜ Rektörü Görgün, SEDAŞ’ın bölgesindeki Üniversitelerle birlikte böyle bir projeyi başlatmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Gebze Teknik Üniversitesi olarak araştırma ve teknoloji üretimi yapıyoruz, girişimci ve geniş ufuklu araştırmacılar yetiştiriyoruz. Bu nedenle böyle kurumsal bir projeyle SEDAŞ’ın üniversitelerle iş birlikteliği yapmasını çok önemli buluyor ve tebrik ediyorum.  Gebze Teknik Üniversitesi olarak bizde iş birlikteliğine hazırız, süreci destekleyeceğiz. Bu projenin bundan sonraki kurumsal ilişkilerimize çok daha güzel katkılar sağlayacağına inanıyorum. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.