Sedat Tozar baba oldu

Spor 03.11.2017 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sedat Tozar baba oldu

Gebzespor’un meşhur taraftar grubu Eskiçarşı’nın önde gelen isimlerinden Sedat Tozar baba oldu.

Gebzespor’un meşhur taraftar grubu Eskiçarşı’nın önde gelen isimlerinden Sedat Tozar baba oldu. Bu sabah saatlerinde Gebze Medical Park Hastanesi’nde dünyaya gelen Tozar ailesinin bebeklerine Bulut Hasan ismi verildi. 2 kilo 980 gram ağırlığında dünyaya gelen Bulut Hasan Tozar ve anne Sevcan Tozar’ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Hedef Gazetesi olarak; Sedat&Sevcan Tozar çiftini tebrik ediyor, Bulut Hasan Tozar’a sağlıklı ve uzun bir yaşam diliyoruz.
Gebzespor’un meşhur taraftar grubu Eskiçarşı’nın önde gelen isimlerinden Sedat Tozar baba oldu.

Gebzespor’un meşhur taraftar grubu Eskiçarşı’nın önde gelen isimlerinden Sedat Tozar baba oldu. Bu sabah saatlerinde Gebze Medical Park Hastanesi’nde dünyaya gelen Tozar ailesinin bebeklerine Bulut Hasan ismi verildi. 2 kilo 980 gram ağırlığında dünyaya gelen Bulut Hasan Tozar ve anne Sevcan Tozar’ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Hedef Gazetesi olarak; Sedat&Sevcan Tozar çiftini tebrik ediyor, Bulut Hasan Tozar’a sağlıklı ve uzun bir yaşam diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.