ŞEHİDİMİZ BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Kocaeli 10.02.2016 - 12:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ŞEHİDİMİZ BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Gölcüklü asker Arif Subaşoğlu Şırnak'ta şehit düştü

Kocaeli, gece saatlerinde gelen şehit haberiyle yasa boğuldu. Gölcük İhsaniye'de oturan Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü'nde çalışan Mehmet Subaşoğlu ile Serpil Subaşoğlu'nun 21 yaşındaki oğlu Arif Subaşoğlu Şırnak Cizre bölgesi 172.Zırhlı Tugay Komutanlığı 1.Hudut Taburu’nda vatani görevini yapıyordu. Subaşoğlu, akşam akşam saatlerince teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düştü.   TERHİSİNE 28 GÜN KALA... Subaşoğlu ailesinin 4 çocuğundan en büyüğü olan Arif Subaşoğlu'nun terhisine de 28 gün vardı. Arif Subaşoğlu'nun (21) şehit olduğu haberi, Gölcük İhsaniye Merkez Mahallesi 4382. Sokak'ta ikamet eden aileye gece saatlerinde verildi. Acı haber, şehidimizin babası Mehmet Subaşoğlu ve annesi Serpil Subaşoğlu'na Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Garnizon ve Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından verildi.   BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK Şehidimiz için önce Şırnak'ta bir tören düzenlenecek. Şehidimizin naaşı daha sonra uçakla öğle saatlerinde Cengiz Topel Havalimanı'na getirilecek. Şehit piyade er Arif Subaşoğlu'nun cenazesi bugün Gölcük İhsaniye Merkez Yeni Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İhsaniye Merkez Mezarlığı'na defnedilecek.  
Gölcüklü asker Arif Subaşoğlu Şırnak'ta şehit düştü

Kocaeli, gece saatlerinde gelen şehit haberiyle yasa boğuldu. Gölcük İhsaniye'de oturan Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü'nde çalışan Mehmet Subaşoğlu ile Serpil Subaşoğlu'nun 21 yaşındaki oğlu Arif Subaşoğlu Şırnak Cizre bölgesi 172.Zırhlı Tugay Komutanlığı 1.Hudut Taburu’nda vatani görevini yapıyordu. Subaşoğlu, akşam akşam saatlerince teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düştü.

 

TERHİSİNE 28 GÜN KALA...

Subaşoğlu ailesinin 4 çocuğundan en büyüğü olan Arif Subaşoğlu'nun terhisine de 28 gün vardı. Arif Subaşoğlu'nun (21) şehit olduğu haberi, Gölcük İhsaniye Merkez Mahallesi 4382. Sokak'ta ikamet eden aileye gece saatlerinde verildi. Acı haber, şehidimizin babası Mehmet Subaşoğlu ve annesi Serpil Subaşoğlu'na Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Garnizon ve Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından verildi.

 

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Şehidimiz için önce Şırnak'ta bir tören düzenlenecek. Şehidimizin naaşı daha sonra uçakla öğle saatlerinde Cengiz Topel Havalimanı'na getirilecek. Şehit piyade er Arif Subaşoğlu'nun cenazesi bugün Gölcük İhsaniye Merkez Yeni Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İhsaniye Merkez Mezarlığı'na defnedilecek.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.