Şehidimiz Darıca’ya gönderildi!

Darıca 28.10.2019 - 12:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şehidimiz Darıca’ya gönderildi!

Barış Pınarı Harekatında keşif ve gözetleme görevi yaparken Suriye'nin Resülayn kentinde PKK/ YPG'li teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucu şehit olan Ulaştırma Onbaşı Tahsin Sarıtosun, Şanlıurfa'daki törenin ardından memleketi Darıca’ya uğurlandı. Barış Pınarı Harekatında keşif ve gözetleme yaparken Suriye'nin Resülayn kentinde PKK/YPG'li teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucu yaralanan ve kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kurtarılamayarak şehit olan Ulaştırma Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun için Şanlıurfa GAP Havalimanında tören düzenlendi. Törende ilk olarak şehidin, özgeçmişi okundu. Daha sonra ise İl Müftüsü Mehmet Taştan bir dua okudu. Duanın ardından omuzlara alınan şehidin naaşı, uçakla memleketi Kocaeli'ne gönderildi. Şehidin, memleketi Darıca’da defnedileceği öğrenildi. Törene, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Eyüp Sabri Kirişçi, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.  

Barış Pınarı Harekatında keşif ve gözetleme görevi yaparken Suriye'nin Resülayn kentinde PKK/ YPG'li teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucu şehit olan Ulaştırma Onbaşı Tahsin Sarıtosun, Şanlıurfa'daki törenin ardından memleketi Darıca’ya uğurlandı.

Barış Pınarı Harekatında keşif ve gözetleme yaparken Suriye'nin Resülayn kentinde PKK/YPG'li teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucu yaralanan ve kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kurtarılamayarak şehit olan Ulaştırma Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun için Şanlıurfa GAP Havalimanında tören düzenlendi. Törende ilk olarak şehidin, özgeçmişi okundu. Daha sonra ise İl Müftüsü Mehmet Taştan bir dua okudu. Duanın ardından omuzlara alınan şehidin naaşı, uçakla memleketi Kocaeli'ne gönderildi. Şehidin, memleketi Darıca’da defnedileceği öğrenildi. Törene, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Eyüp Sabri Kirişçi, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.