19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şehidimiz dualarla anıldı

Gebze 20.11.2017 - 15:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şehidimiz dualarla anıldı

Geçtiğimiz yıl Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Gebzeli Er Oğuzhan Demir, sene-i devriyesinde dualarla anıldı.

Son zamanlarda yaptığı faaliyetlerle ve programlarla adından söz ettiren Gebze Samsunlular Kültür ve Dayanışma Derneği, Fırat Kalkanı şehidimiz Oğuzhan Demir'in sene-i devriyesinde mevlit programı gerçekleştirdi.  KATILIM YOĞUN OLDU Programa şehidin akrabaları, komşuları ve tüm sevenlerinin yanı sıra Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Gebze İlçe Emniyet Müdür Âdem Gider, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, AK Parti Gaziler Mahallesi kadın kolları başkanı ve yönetimi de katıldı.Yoğun katılımın olduğu programda başta şehit Oğuzhan Demir olmak üzere tüm şehitler için mevlit okundu. Program Kur’an Tilaveti ve Gebze Müftüsü Orhan Örnek’in yaptığı dua ile sona erdi.  Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Gebzeli Er Oğuzhan Demir'i bir kez daha andıklarını belirten Samsunlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şakir Töngel, şu açıklamayı yaptı; "Diğer tüm şehitlerimiz gibi Oğuzhan evladımız da bizim gururumuzdur. Onun acısını ilk günkü gibi içimizde taşıyor olmakla birlikte bize yaşattığı bu gururu da taşıyoruz. Bir Oğuzhan gider, bin Oğuzhan olarak doğarız zira bizler bir ölür bin diriliriz. Ezan dinmez, bayrak inmez, şehit ölmez diyen birileri var. Şehidimizin sene-i devriyesinde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımızdan Allah razı olsun."  
Geçtiğimiz yıl Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Gebzeli Er Oğuzhan Demir, sene-i devriyesinde dualarla anıldı.

Son zamanlarda yaptığı faaliyetlerle ve programlarla adından söz ettiren Gebze Samsunlular Kültür ve Dayanışma Derneği, Fırat Kalkanı şehidimiz Oğuzhan Demir'in sene-i devriyesinde mevlit programı gerçekleştirdi. 

KATILIM YOĞUN OLDU
Programa şehidin akrabaları, komşuları ve tüm sevenlerinin yanı sıra Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Gebze İlçe Emniyet Müdür Âdem Gider, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, AK Parti Gaziler Mahallesi kadın kolları başkanı ve yönetimi de katıldı.Yoğun katılımın olduğu programda başta şehit Oğuzhan Demir olmak üzere tüm şehitler için mevlit okundu. Program Kur’an Tilaveti ve Gebze Müftüsü Orhan Örnek’in yaptığı dua ile sona erdi. 

Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Gebzeli Er Oğuzhan Demir'i bir kez daha andıklarını belirten Samsunlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şakir Töngel, şu açıklamayı yaptı; "Diğer tüm şehitlerimiz gibi Oğuzhan evladımız da bizim gururumuzdur. Onun acısını ilk günkü gibi içimizde taşıyor olmakla birlikte bize yaşattığı bu gururu da taşıyoruz. Bir Oğuzhan gider, bin Oğuzhan olarak doğarız zira bizler bir ölür bin diriliriz. Ezan dinmez, bayrak inmez, şehit ölmez diyen birileri var. Şehidimizin sene-i devriyesinde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımızdan Allah razı olsun."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.