ŞEHİDİMİZ VAR!

Kocaeli 22.01.2016 - 16:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ŞEHİDİMİZ VAR!

Şehit ateşi yine Kocaeli'ye düştü. Gölcüklü özel harekat polisi Bayram Özdere şehit oldu

Kocaeli yine bir şehit haberiyle yasa boğuldu. İlimiz Gölcük ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis 44 yaşındaki Bayram Özdere, Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düştü. Acı haber şehidin Gölcük Donanma Mahallesi 7. Sokak adresindeki baba evine tez ulaştı.   Gölcüklü şehit Bayram Özdere, Özel Harekat Polisi olarak görev yaptığı için pek çok gizli görevde bulundu. Bu sebeple şehidimizin fotoğraflarında genellikle kar maskesi bulunuyor.   ACI HABERİ MESLEKTAŞLARI VERDİ Bayram Özdere'nin şehit olduğu haberini ailesine meslektaşları verdi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü yetkilileri şehidin Donanma Mahallesi'ndeki babaevine gelerek acı haberi verdi. Şehidin ailesi acı haberin ardından sinir krizleri geçirdi. Acı haberin verilmesi sırasında bir 112 acil ambulansı babaevi önünde bekletildi. Acı haberin alınmasının ardından Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve askeri yetkililerle Özel Harekat Şube Müdürlüğü yetkilileri baba evine gitti.     ÖĞLE SAATLERİNDE... Şehit Özel Harekat Polisi Bayram Özdere'nin Cizre'de öğle saatlerinde sürdürülen operasyon sırasında terör örgütü PKK'lı bir keskin nişancı tarafından şehit edildiği bilgisine ulaşıldı. Şehidin naaşının hastanede tutulduğu ve yarın sabah düzenlenecek resmi törenin ardından öğle saatlerinde ilimize gönderileceği öğrenildi. Şehidin eşi ve çocuğunun Ordu'da bulunduğu kaydedildi. Şehidimizin cenazesinin yarın toprağa verilmesi bekleniyor.   ŞEHİDİMİZİN BABAEVİNDE YAS VAR   GEÇİCİ GÖREV İÇİN GİTMİŞTİ Şehit Bayram Özdere'nin Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı olarak görev yaptığı ve Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir süredir yürütülen hendek operasyonları kapsamında bir süre önce geçici görevle buraya gönderildiği öğrenildi. Şehit özel harekat polisi Bayram Özdere'nin Şırnak'ın Cizre ilçesinde 5 Eylül 2015 tarihinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı ve başlatılan operasyonlar döneminde Şırnak'ta görevlendirildiği ortaya çıktı.       1 ÇOCUK BABASIYDI Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Gölcüklü özel harekat polisi Bayram Özdere'nin evli ve 1 kız çocuğu babası olduğu bilgisine ulaşıldı. 21 yıllık polis memuru şehit Bayram Özdere'nin Hasan ve Emine Özdere çiftinin 4 çocuğundan biri olduğu öğrenildi.     BAŞIMIZ SAĞ OLSUN... Telefonla ulaştığımız Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, acı olayı kısa süre önce haber aldıklarını belirterek, “Türk milletinin başı sağ olsun” dedi.
Şehit ateşi yine Kocaeli'ye düştü. Gölcüklü özel harekat polisi Bayram Özdere şehit oldu

Kocaeli yine bir şehit haberiyle yasa boğuldu. İlimiz Gölcük ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis 44 yaşındaki Bayram Özdere, Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düştü. Acı haber şehidin Gölcük Donanma Mahallesi 7. Sokak adresindeki baba evine tez ulaştı.

 


Gölcüklü şehit Bayram Özdere, Özel Harekat Polisi olarak görev yaptığı için pek çok gizli görevde bulundu. Bu sebeple şehidimizin fotoğraflarında genellikle kar maskesi bulunuyor.

 

ACI HABERİ MESLEKTAŞLARI VERDİ

Bayram Özdere'nin şehit olduğu haberini ailesine meslektaşları verdi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü yetkilileri şehidin Donanma Mahallesi'ndeki babaevine gelerek acı haberi verdi. Şehidin ailesi acı haberin ardından sinir krizleri geçirdi. Acı haberin verilmesi sırasında bir 112 acil ambulansı babaevi önünde bekletildi. Acı haberin alınmasının ardından Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve askeri yetkililerle Özel Harekat Şube Müdürlüğü yetkilileri baba evine gitti.

 

 

ÖĞLE SAATLERİNDE...

Şehit Özel Harekat Polisi Bayram Özdere'nin Cizre'de öğle saatlerinde sürdürülen operasyon sırasında terör örgütü PKK'lı bir keskin nişancı tarafından şehit edildiği bilgisine ulaşıldı. Şehidin naaşının hastanede tutulduğu ve yarın sabah düzenlenecek resmi törenin ardından öğle saatlerinde ilimize gönderileceği öğrenildi. Şehidin eşi ve çocuğunun Ordu'da bulunduğu kaydedildi. Şehidimizin cenazesinin yarın toprağa verilmesi bekleniyor.

 

ŞEHİDİMİZİN BABAEVİNDE YAS VAR

 

GEÇİCİ GÖREV İÇİN GİTMİŞTİ

Şehit Bayram Özdere'nin Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı olarak görev yaptığı ve Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir süredir yürütülen hendek operasyonları kapsamında bir süre önce geçici görevle buraya gönderildiği öğrenildi. Şehit özel harekat polisi Bayram Özdere'nin Şırnak'ın Cizre ilçesinde 5 Eylül 2015 tarihinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı ve başlatılan operasyonlar döneminde Şırnak'ta görevlendirildiği ortaya çıktı.

 

 

 

1 ÇOCUK BABASIYDI

Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Gölcüklü özel harekat polisi Bayram Özdere'nin evli ve 1 kız çocuğu babası olduğu bilgisine ulaşıldı. 21 yıllık polis memuru şehit Bayram Özdere'nin Hasan ve Emine Özdere çiftinin 4 çocuğundan biri olduğu öğrenildi.

 

 

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN...

Telefonla ulaştığımız Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, acı olayı kısa süre önce haber aldıklarını belirterek, “Türk milletinin başı sağ olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.