ŞEHİDİMİZE SON VEDA...

Kocaeli 10.02.2016 - 17:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ŞEHİDİMİZE SON VEDA...

Gölcüklü 21 yaşındaki Arif Subaşoğlu Şırnak'ın İdil ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düştü. Şehidimiz Arif Subaşoğlu gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı

Kocaeli, gece saatlerinde gelen şehit haberiyle yasa boğuldu. Gölcük İhsaniye'de oturan Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü'nde çalışan Mehmet Subaşoğlu ile Serpil Subaşoğlu'nun 21 yaşındaki oğlu Arif Subaşoğlu Şırnak Cizre bölgesi 172.Zırhlı Tugay Komutanlığı 1.Hudut Taburu’nda vatani görevini yapıyordu. Subaşoğlu, akşam saatlerince Şırnak'ın İdil ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düştü.   ACILI BABA TAZİYELERİ KABUL ETTİ   TERHİSİNE 28 GÜN KALA... Subaşoğlu ailesinin 4 çocuğundan en büyüğü olan Arif Subaşoğlu'nun terhisine de 28 gün vardı. Arif Subaşoğlu'nun (21) şehit olduğu haberi, Gölcük İhsaniye Merkez Mahallesi 4382. Sokak'ta ikamet eden aileye gece saatlerinde verildi. Acı haber, şehidimizin babası Mehmet Subaşoğlu ve annesi Serpil Subaşoğlu'na Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Garnizon ve Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından verildi.   ŞEHİDİMİZİN BABAEVİNDE YAS VAR   BANA BİRŞEY OLMAZ DEDİ AMA... Şehidin amcası Emin Subaşoğlu, "3 gün önce kendisini telefonla aradım. Herşeyin çok güzel olduğunu, herhangi bir sıkıntısının olmadığını söyledi. Bana birşey yapamazlar amca, bana birşey olmaz dedi ama... 28 gün kalmıştı terhisine. Dün ailecek telefonla ulaşmaya çalıştık, ancak herhangi bir cevap alamadık. Gece şehit olduğu haberi geldi" dedi.     SON KEZ EVİNE GELDİ Şehidimiz için ilk tören Şırnak’ta düzenlendi. Şırnak’taki törenin ardından şehidimizin naaşı saat 15:00 sularında Cengiz Topel Havalimanı'na getirildi. Şehidimizin naaşı helallik alınmak üzere son kez Gölcük İhsaniye Merkez Mahallesi 4382. Sokak'taki baba evine getirildi. Burada babaannesi ve dedesinin isteği üzerine şehidimizin naaşı evine çıkartılarak, yüzü son kez ailesine gösterildi. Burada gözyaşları adeta sel oldu. Daha sonra şehidimizin naaşı evinin önüne çıkartılarak, helallik istendi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in şehit evinde her şeyle bizzat kendisi ilgilenmesi gözlerden kaçmadı.   YÜZLERCE KİŞİ UĞURLADI Şehidimiz için İhsaniye Kent Meydanı’nda tören düzenlendi. Törene; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Gölcük Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, askeri erkan ve emniyet müdürleri ile binlerce vatandaş katıldı. Törende 'Kahrolsun PKK' ve 'Mecliste PKK istemiyoruz' sloganları atıldı. Törenin ardından şehidimiz askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. Şehidimizin naaşı İhsaniye Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Gölcüklü 21 yaşındaki Arif Subaşoğlu Şırnak'ın İdil ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düştü. Şehidimiz Arif Subaşoğlu gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı

Kocaeli, gece saatlerinde gelen şehit haberiyle yasa boğuldu. Gölcük İhsaniye'de oturan Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü'nde çalışan Mehmet Subaşoğlu ile Serpil Subaşoğlu'nun 21 yaşındaki oğlu Arif Subaşoğlu Şırnak Cizre bölgesi 172.Zırhlı Tugay Komutanlığı 1.Hudut Taburu’nda vatani görevini yapıyordu. Subaşoğlu, akşam saatlerince Şırnak'ın İdil ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düştü.

 

ACILI BABA TAZİYELERİ KABUL ETTİ

 

TERHİSİNE 28 GÜN KALA...

Subaşoğlu ailesinin 4 çocuğundan en büyüğü olan Arif Subaşoğlu'nun terhisine de 28 gün vardı. Arif Subaşoğlu'nun (21) şehit olduğu haberi, Gölcük İhsaniye Merkez Mahallesi 4382. Sokak'ta ikamet eden aileye gece saatlerinde verildi. Acı haber, şehidimizin babası Mehmet Subaşoğlu ve annesi Serpil Subaşoğlu'na Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Garnizon ve Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından verildi.

 

ŞEHİDİMİZİN BABAEVİNDE YAS VAR

 

BANA BİRŞEY OLMAZ DEDİ AMA...

Şehidin amcası Emin Subaşoğlu, "3 gün önce kendisini telefonla aradım. Herşeyin çok güzel olduğunu, herhangi bir sıkıntısının olmadığını söyledi. Bana birşey yapamazlar amca, bana birşey olmaz dedi ama... 28 gün kalmıştı terhisine. Dün ailecek telefonla ulaşmaya çalıştık, ancak herhangi bir cevap alamadık. Gece şehit olduğu haberi geldi" dedi.

 

 

SON KEZ EVİNE GELDİ

Şehidimiz için ilk tören Şırnak’ta düzenlendi. Şırnak’taki törenin ardından şehidimizin naaşı saat 15:00 sularında Cengiz Topel Havalimanı'na getirildi. Şehidimizin naaşı helallik alınmak üzere son kez Gölcük İhsaniye Merkez Mahallesi 4382. Sokak'taki baba evine getirildi. Burada babaannesi ve dedesinin isteği üzerine şehidimizin naaşı evine çıkartılarak, yüzü son kez ailesine gösterildi. Burada gözyaşları adeta sel oldu. Daha sonra şehidimizin naaşı evinin önüne çıkartılarak, helallik istendi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in şehit evinde her şeyle bizzat kendisi ilgilenmesi gözlerden kaçmadı.

 

YÜZLERCE KİŞİ UĞURLADI

Şehidimiz için İhsaniye Kent Meydanı’nda tören düzenlendi. Törene; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Gölcük Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, askeri erkan ve emniyet müdürleri ile binlerce vatandaş katıldı. Törende 'Kahrolsun PKK' ve 'Mecliste PKK istemiyoruz' sloganları atıldı. Törenin ardından şehidimiz askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. Şehidimizin naaşı İhsaniye Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.