19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ŞEHİDİMİZİ BUGÜN TOPRAĞA VERİYORUZ

Gebze 09.01.2016 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ŞEHİDİMİZİ BUGÜN TOPRAĞA VERİYORUZ

Cizre’de şehit düşen uzman çavuş Ümit İnan(bugün) Gebze’de toprağa verilecek

Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde PKK terör örgütünün roketatarlı saldırısında şehit düşen uzman çavuş Ümit İnan  bugün (cumartesi günü) Gebze’de toprağa verilecek. Ümit İnan cenezesi  ikindi namazına müteakip Çoban Mustafapaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. EVİNE BAYRAK ÇEKİLDİ Şehit haberinin duyulmasının ardından kısa bir süre sonra İnan Ailesi’nin Mustafapaşa Mahallesi’ndeki evinin balkonu büyük boy Türk Bayrağı asıldı. ARSLAN’DAN BAŞSAĞILIĞI Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Garnizon Komutanı Binbaşı Mehmet Bulut ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bir süre kaldıktan sonra şehit evinden çıktı. Hayli üzgün olan Kaymakam Arslan bu esnada yaptığı açıklamada şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi. GEBZE’DE TOPRAĞA VERİLECEK Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise şehit askerimizin derin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Köşker şehidimizin cenazesinin yetiştirilmesi halinde bugün öğlen veya ikindide Çoban Mustafapaşa Camii’nden defnedilmesi için Kaymakam Mehmet Arslan öncülüğünde çalışmaların başlatıldığını dile getirdi. Köşker de şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.
Cizre’de şehit düşen uzman çavuş Ümit İnan(bugün) Gebze’de toprağa verilecek

Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde PKK terör örgütünün roketatarlı saldırısında şehit düşen uzman çavuş Ümit İnan  bugün (cumartesi günü) Gebze’de toprağa verilecek. Ümit İnan cenezesi  ikindi namazına müteakip Çoban Mustafapaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

EVİNE BAYRAK ÇEKİLDİ

Şehit haberinin duyulmasının ardından kısa bir süre sonra İnan Ailesi’nin Mustafapaşa Mahallesi’ndeki evinin balkonu büyük boy Türk Bayrağı asıldı.

ARSLAN’DAN BAŞSAĞILIĞI

Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Garnizon Komutanı Binbaşı Mehmet Bulut ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bir süre kaldıktan sonra şehit evinden çıktı. Hayli üzgün olan Kaymakam Arslan bu esnada yaptığı açıklamada şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.

GEBZE’DE TOPRAĞA VERİLECEK

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise şehit askerimizin derin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Köşker şehidimizin cenazesinin yetiştirilmesi halinde bugün öğlen veya ikindide Çoban Mustafapaşa Camii’nden defnedilmesi için Kaymakam Mehmet Arslan öncülüğünde çalışmaların başlatıldığını dile getirdi. Köşker de şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.