19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şehidimizin adı spor tesisinde yaşayacak

Kocaeli 16.12.2015 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şehidimizin adı spor tesisinde yaşayacak

Malazgirt’te şehit edilen Kandıralı Binbaşı Arslan Kulaksız’ın adı spor tesisine verilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi, 2015 yılının son toplantısını Leyla Atakan Kültür Merkezi Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Toplantıda Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın isminin bir spor tesisine verilmesi teklifi görüşülecek.   YILIN SON MECLİSİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin aralık ayı meclis toplantısı, 17 Aralık Perşembe günü saat 15.00’te yapılacak. Mecliste İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından Başiskele’de yer alan Yunus Emre Caddesi ile Döngel mevkii arasında yer alan futbol sahası ve tesislerine Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın isminin verilmesi için teklifte bulunulacak.   145 MADDE GÖRÜŞÜLECEK Aralık ayı meclis toplantısında 145 madde ele alınacak. Toplantıda Büyükşehir’e ait 197 otobüsün Ulaşım Park Ulaştırma Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi’ne devri, Karsan marka 5 adet Jest aracının belediyemize hibe edilmesi de oylanacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi aralık ayı meclis toplantısında Büyükşehir Belediyesi’nin ve 12 ilçe belediyesinin 2016 Yılı Mali Bütçesi görüşülecek.
Malazgirt’te şehit edilen Kandıralı Binbaşı Arslan Kulaksız’ın adı spor tesisine verilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi, 2015 yılının son toplantısını Leyla Atakan Kültür Merkezi Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Toplantıda Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın isminin bir spor tesisine verilmesi teklifi görüşülecek.
 
YILIN SON MECLİSİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin aralık ayı meclis toplantısı, 17 Aralık Perşembe günü saat 15.00’te yapılacak. Mecliste İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından Başiskele’de yer alan Yunus Emre Caddesi ile Döngel mevkii arasında yer alan futbol sahası ve tesislerine Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın isminin verilmesi için teklifte bulunulacak.
 
145 MADDE GÖRÜŞÜLECEK
Aralık ayı meclis toplantısında 145 madde ele alınacak. Toplantıda Büyükşehir’e ait 197 otobüsün Ulaşım Park Ulaştırma Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi’ne devri, Karsan marka 5 adet Jest aracının belediyemize hibe edilmesi de oylanacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi aralık ayı meclis toplantısında Büyükşehir Belediyesi’nin ve 12 ilçe belediyesinin 2016 Yılı Mali Bütçesi görüşülecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.