ŞEHİDİN CENAZESİ CAMİİ'YE GETİRİLDİ

Gebze 09.01.2016 - 14:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ŞEHİDİN CENAZESİ CAMİİ'YE GETİRİLDİ

Cizre’de şehit olan uzman çavuş Ümit İnan’ın naaşı Çoban Mustafa Paşa Cami’ne getirildi. Cenaze için vatandaşlar camiye akın ediyor.

Cizre İlçesi'nin Cudi Mahallesi'nde süren operasyonlar sırasında teröristlerin düzenlediği roketatarlı saldırıda şehit olan Jandarma Özel Harekât Timi'nde görevli uzman çavuş Ümit İnan’ın cenazesi Çoban Mustafa Paşa Cami’ne getirildi.  Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu başta olmak üzere milletvekilleri, belediye başkanları, siyasiler ile çok sayıda kişi de  camiye geldi.   Cenaze namazı için vatandaşların camiye akını ise devam ediyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu  çelenk gönderdi.
Cizre’de şehit olan uzman çavuş Ümit İnan’ın naaşı Çoban Mustafa Paşa Cami’ne getirildi. Cenaze için vatandaşlar camiye akın ediyor.

Cizre İlçesi'nin Cudi Mahallesi'nde süren operasyonlar sırasında teröristlerin düzenlediği roketatarlı saldırıda şehit olan Jandarma Özel Harekât Timi'nde görevli uzman çavuş Ümit İnan’ın cenazesi Çoban Mustafa Paşa Cami’ne getirildi.  Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu başta olmak üzere milletvekilleri, belediye başkanları, siyasiler ile çok sayıda kişi de  camiye geldi.   Cenaze namazı için vatandaşların camiye akını ise devam ediyor.

Öte yandan Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu  çelenk gönderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.