Şehit Acısı Bayramoğlu'na Düştü

Darıca 03.02.2018 - 21:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şehit Acısı Bayramoğlu'na Düştü

Sürdürülen Zeytindalı Harekatında şehit düşen Ufuk Aktağ Bayramoğlu'nda ki akrabalarınıda yasa bürüdü.

Şebinkarahisarlı olan Ufuk Aktağ Arfin'de sürdürülen Zeytin Dalı Operasyonunda şehit oldu. Bayramoğlu Sevenler Derneği'nin Tanıtım ve Medya Sorumlusu olan Filiz Akgün Karaca'nında kuzeni olan Aktağ için düzenlenecek askeri törenin ardından naaşı  memleketine nakledilecek.  Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’nda PKK/PYD’li teröristlerce bölgedeki görevli tanka düzenlenen saldırıda şehit olan 29 yaşındaki Uzman Çavuş Ufuk Aktağ'ın acı haberi Giresun’un Şebinkarahisar ilçesindeki Avutmuş Mahallesi’nde yaşayan ailesine verildi. Şehidin annesi Tülay Aktağ ve babası Mehmet Aktağ’a acı haberi veren Şebinkarahisar Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ve komutanlan başsağlığı diledi. Evli ve bir çocuk babası olan şehidin cenazesinin pazartesi günü toprağa verileceği öğrenildi. "Allah yolumuzu açık etsin kardeşim" Öte yandan, 20 Ocak'ta başlayan Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan şehit Ufuk Aktağ'ın kendisi gibi uzman çavuş olan kardeşi Engin Aktağ’ın, şehit kardeşinin fotoğrafıyla birlikte, "Allah yolumuzu açık etsin kardeşim, devrem dünya Türk'ün gücünü görecek zafer bizim" mesajını paylaştığı görüldü. 
Sürdürülen Zeytindalı Harekatında şehit düşen Ufuk Aktağ Bayramoğlu'nda ki akrabalarınıda yasa bürüdü.

Şebinkarahisarlı olan Ufuk Aktağ Arfin'de sürdürülen Zeytin Dalı Operasyonunda şehit oldu. Bayramoğlu Sevenler Derneği'nin Tanıtım ve Medya Sorumlusu olan Filiz Akgün Karaca'nında kuzeni olan Aktağ için düzenlenecek askeri törenin ardından naaşı  memleketine nakledilecek. 

Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’nda PKK/PYD’li teröristlerce bölgedeki görevli tanka düzenlenen saldırıda şehit olan 29 yaşındaki Uzman Çavuş Ufuk Aktağ'ın acı haberi Giresun’un Şebinkarahisar ilçesindeki Avutmuş Mahallesi’nde yaşayan ailesine verildi. Şehidin annesi Tülay Aktağ ve babası Mehmet Aktağ’a acı haberi veren Şebinkarahisar Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ve komutanlan başsağlığı diledi.
Evli ve bir çocuk babası olan şehidin cenazesinin pazartesi günü toprağa verileceği öğrenildi.

"Allah yolumuzu açık etsin kardeşim"

Öte yandan, 20 Ocak'ta başlayan Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan şehit Ufuk Aktağ'ın kendisi gibi uzman çavuş olan kardeşi Engin Aktağ’ın, şehit kardeşinin fotoğrafıyla birlikte, "Allah yolumuzu açık etsin kardeşim, devrem dünya Türk'ün gücünü görecek zafer bizim" mesajını paylaştığı görüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.