GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Şehit aileleri iftarda buluştu

Gebze 22.05.2019 - 10:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şehit aileleri iftarda buluştu

Gebze Kaymakamlığı tarafından bu vatan uğruna can veren şehitlerin kıymetli ailelerine ve gazi ailelerine iftar yemeği düzenlendi.

Gebze Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeğine;  Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve eşi Nuray Güler, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Gebze Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Uydaş, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, MHP İlçe Başkanı Serkan Kural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadriye Aydemir, SYDV Müdürü İpek Çulha, Tarım Müdürü Murat Taşdemir, Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, şehitlerimizin aileleri ve gaziler katıldı. SİZLERLE OLMAK ONUR TÜBİTAK Cami İmam Hatibi Nihat Sarıhan’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşma yapan Kaymakam Güler, “Çok güzel ve önemli günlerden geçiyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu günahlardan arınma, affedilme olan Ramazan ayında sizlerle birlikte olmak ayrı bir mutluluk ayrı bir onurdur. Allah bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizden razı olsun ve onlara rahmet eylesin. Ebediyete irtihal eden gazilerimizin mekânları cennet olsun, şu an aramızda olan gazilerimize de Allah sağlık sıhhat ve afiyet versin. İSLAM DÜNYASI KAN AĞLIYOR İnşallah bu sofralar birliğimize ve beraberliğimize vesile olur. Bu vatanda ezanımız gür bir seda ile okunuyor, göklerde şanlı al bayrağımız dalgalanıyorsa bu topraklara dökülen şehit kanlarımız ve gazilerimizin emeğiyle canıyla elde ettiği başarılar sayesindedir. Bu coğrafya üzerinde yaşayan 82 milyon tüm insanımız vatan haini olmamak kaydıyla birdir, bütündür, kardeştir. Hepsinin gönlünde vatan sevgisi vardır. Allah birliğimizi daim kılsın. Birliğimizi, düzenimizi bozmaya çalışanlara Allah fırsat vermesin. Etrafımıza baktığımızda görüyoruz ki İslam dünyası kan ağlıyor. Müslüman ülkeler paramparça olmuş ve dağılmış durumdalar. Bu sebeple birlik ve beraberlik daha fazla önem kazanmaktadır. HER TÜRLÜ HAİNLİĞİ GÖRDÜK Bu topraklar her türlü hainliği görmüş ve yaşamış yerlerdir. Güçlü olmamızı istemeyen bizleri bağımsızlığımızdan koparmaya çalışan odaklar hiç boş durmadan faaliyetlerine devam ediyor. Bu duygularla iftar programımıza icabet ettiğiniz sizlere teşekkür ediyorum. Yaklaşmakta olan Kadir Geceniz mübarek olsun. Hemen akabinde yaşayacağımız Ramazan Bayramınızı en kalbi en içten duygular ile kutluyorum” dedi. İftar programı ilçe Müftüsü Orhan Örnek’in yemekten sonra yaptığı dua ile son buldu.
Gebze Kaymakamlığı tarafından bu vatan uğruna can veren şehitlerin kıymetli ailelerine ve gazi ailelerine iftar yemeği düzenlendi.

Gebze Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeğine;  Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve eşi Nuray Güler, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Gebze Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Uydaş, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, MHP İlçe Başkanı Serkan Kural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadriye Aydemir, SYDV Müdürü İpek Çulha, Tarım Müdürü Murat Taşdemir, Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, şehitlerimizin aileleri ve gaziler katıldı.

SİZLERLE OLMAK ONUR

TÜBİTAK Cami İmam Hatibi Nihat Sarıhan’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşma yapan Kaymakam Güler, “Çok güzel ve önemli günlerden geçiyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu günahlardan arınma, affedilme olan Ramazan ayında sizlerle birlikte olmak ayrı bir mutluluk ayrı bir onurdur. Allah bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizden razı olsun ve onlara rahmet eylesin. Ebediyete irtihal eden gazilerimizin mekânları cennet olsun, şu an aramızda olan gazilerimize de Allah sağlık sıhhat ve afiyet versin.

İSLAM DÜNYASI KAN AĞLIYOR

İnşallah bu sofralar birliğimize ve beraberliğimize vesile olur. Bu vatanda ezanımız gür bir seda ile okunuyor, göklerde şanlı al bayrağımız dalgalanıyorsa bu topraklara dökülen şehit kanlarımız ve gazilerimizin emeğiyle canıyla elde ettiği başarılar sayesindedir. Bu coğrafya üzerinde yaşayan 82 milyon tüm insanımız vatan haini olmamak kaydıyla birdir, bütündür, kardeştir. Hepsinin gönlünde vatan sevgisi vardır. Allah birliğimizi daim kılsın. Birliğimizi, düzenimizi bozmaya çalışanlara Allah fırsat vermesin. Etrafımıza baktığımızda görüyoruz ki İslam dünyası kan ağlıyor. Müslüman ülkeler paramparça olmuş ve dağılmış durumdalar. Bu sebeple birlik ve beraberlik daha fazla önem kazanmaktadır.

HER TÜRLÜ HAİNLİĞİ GÖRDÜK

Bu topraklar her türlü hainliği görmüş ve yaşamış yerlerdir. Güçlü olmamızı istemeyen bizleri bağımsızlığımızdan koparmaya çalışan odaklar hiç boş durmadan faaliyetlerine devam ediyor. Bu duygularla iftar programımıza icabet ettiğiniz sizlere teşekkür ediyorum. Yaklaşmakta olan Kadir Geceniz mübarek olsun. Hemen akabinde yaşayacağımız Ramazan Bayramınızı en kalbi en içten duygular ile kutluyorum” dedi. İftar programı ilçe Müftüsü Orhan Örnek’in yemekten sonra yaptığı dua ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.