19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şehit aileleri ile kahvaltı yaptılar

Darıca 19.03.2019 - 11:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şehit aileleri ile kahvaltı yaptılar

Darıca’da Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü etkinlikleri kapsamında ilçe protokolü şehit eileleri ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

Sultan Pastanesi’nde şehit aileleri ile bir araya gelen Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü karabacak, Darıca Sosyal Hizmetler Müdürü Burçin Şen ve diğer daire müdürleri sohbetler eşliğinde kahvaltı yaptılar. Kaymakam Karaman ve Sosyal Hizmetler Müdürü Şen kahvaltı esnasında  istek ve önerileri aldıklarını belirterek her zaman devletin yanlarında olduğunu makam odalarının Şehit yakınları ve Gazilerimizin hizmetinde olduğunu ifade etti. Her hafta şehit aileleri ve gazileri ziyaret ettiklerini söyleyen Kaymakam Karaman, “Ne yaparsak yapalım, onların haklarını asla ödeyemeyiz. Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan ailelerine ve milletimize bir kez daha sabırlar diliyorum. Şehit ailelerimizin her zaman başımızın üzerinde yeri var. Bir sıkıntıları olduğunda her zaman yanlarındayız” Dedi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü karabacak’ta, “Onlar ülkemizin birliği ve beraberliği için şehit düştüler, gazi oldular. Gazilerimiz ve şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Acılarınızı paylaşıyor, şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Herhangi bir sıkıntınız olduğunda, Belediye olarak kapımız ardına kadar açık her zaman her konuda yanınızdayız” diye konuştu. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca’da Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü etkinlikleri kapsamında ilçe protokolü şehit eileleri ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

Sultan Pastanesi’nde şehit aileleri ile bir araya gelen Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü karabacak, Darıca Sosyal Hizmetler Müdürü Burçin Şen ve diğer daire müdürleri sohbetler eşliğinde kahvaltı yaptılar. Kaymakam Karaman ve Sosyal Hizmetler Müdürü Şen kahvaltı esnasında  istek ve önerileri aldıklarını belirterek her zaman devletin yanlarında olduğunu makam odalarının Şehit yakınları ve Gazilerimizin hizmetinde olduğunu ifade etti. Her hafta şehit aileleri ve gazileri ziyaret ettiklerini söyleyen Kaymakam Karaman, “Ne yaparsak yapalım, onların haklarını asla ödeyemeyiz. Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan ailelerine ve milletimize bir kez daha sabırlar diliyorum. Şehit ailelerimizin her zaman başımızın üzerinde yeri var. Bir sıkıntıları olduğunda her zaman yanlarındayız” Dedi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü karabacak’ta, “Onlar ülkemizin birliği ve beraberliği için şehit düştüler, gazi oldular. Gazilerimiz ve şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Acılarınızı paylaşıyor, şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Herhangi bir sıkıntınız olduğunda, Belediye olarak kapımız ardına kadar açık her zaman her konuda yanınızdayız” diye konuştu.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.