GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Şehit dernekleri tek çatıda buluştu

Gebze 22.11.2019 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şehit dernekleri tek çatıda buluştu

Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kapatılarak, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği ile tek çatı altında birleşti. Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malül Gazi Astsb. İzzettin Cezlan iki derneğin birleşme kararı almasının ardından ‘’ Daha önce Gebze’de bulunan iki derneğimiz vardı, bunu tek çatı altında birleştirmeye çalıştık. Bir olduğumuzda, yola daha güçlü devam edeceğiz, hayırlısı buymuş. Bundan böyle Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği çatısı altında toplanacağız. Başkanlığını Satılmış Demir’in yaptığı Kocaeli Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kapanacak ve beraber çalışmalarımıza devam edeceğiz. Başta şehit babası Satılmış Demir olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. ‘’ açıklamalarında bulundu. TEK ÇATI ALTINDA MÜCADELE EDECEĞİZ Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Satılmış Demir, başkanı olduğu derneğin kapanması ve tek dernek olarak devam etme kararı ile ilgili, ‘’Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için tek çatı altında birleşerek mücadele edeceğiz. Bugün oğlumun ölüm yıldönümü, Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin’’ ifadelerini kullandı. Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği faaliyetlerine Gebze, Şehit Şaban Töngel Parkı yanında belediye tarafından tahsis edilen yerde devam edecek.

Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kapatılarak, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği ile tek çatı altında birleşti. Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malül Gazi Astsb. İzzettin Cezlan iki derneğin birleşme kararı almasının ardından ‘’ Daha önce Gebze’de bulunan iki derneğimiz vardı, bunu tek çatı altında birleştirmeye çalıştık. Bir olduğumuzda, yola daha güçlü devam edeceğiz, hayırlısı buymuş. Bundan böyle Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği çatısı altında toplanacağız. Başkanlığını Satılmış Demir’in yaptığı Kocaeli Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kapanacak ve beraber çalışmalarımıza devam edeceğiz. Başta şehit babası Satılmış Demir olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. ‘’ açıklamalarında bulundu.

TEK ÇATI ALTINDA MÜCADELE EDECEĞİZ

Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Satılmış Demir, başkanı olduğu derneğin kapanması ve tek dernek olarak devam etme kararı ile ilgili, ‘’Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için tek çatı altında birleşerek mücadele edeceğiz. Bugün oğlumun ölüm yıldönümü, Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin’’ ifadelerini kullandı. Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği faaliyetlerine Gebze, Şehit Şaban Töngel Parkı yanında belediye tarafından tahsis edilen yerde devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.