Şehit Halisdemir’in adı Kültür Merkezi’nde yaşatılacak

Kocaeli 20.07.2017 - 12:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şehit Halisdemir’in adı Kültür Merkezi’nde yaşatılacak

15 Temmuz gecesi şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir adına yapılan Kültür Merkezi, memleketi Niğde de yapılacak törenle hizmete girecek.

15 Temmuz gecesi şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir adına yapılan Kültür Merkezi, memleketi Niğde de yapılacak törenle hizmete girecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir için memleketi Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu Beldesi’nde inşa ettiği Kültür Merkezi’nin açılışı 22 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00’da törenle gerçekleştirilecek. Açılışa Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Genel Sekreteri İlhan Bayram, Kocaeli’deki siyasi parti il başkanları, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile ulusal ve yerel basın mensupları katılacak. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın da törene katılması bekleniyor.  2 BİN 500 METREKARE ALAN Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Şehit Ömer Halisdemir’in adının yaşatılması için doğup büyüdüğü Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu Beldesi’nde yaptığı parktan sonra yeni bir açılışı daha hayata geçiriyor. Toplam 2 bin 500 metrekare alan üzerinde kurulu Şehit Ömer Halisdemir, Kültür Merkezi Şehit Ömer Halisdemir Parkı’nın yakınında yer alıyor.  Kültür Merkezi’nde kahraman askerimizin özel eşyalarının sergileneceği müze ile gençlerin kullanımına sunulacak alan yer alıyor. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR KÜLTÜR MERKEZİ AÇILIŞ PROGRAMI İSE ŞU ŞEKİLDE;   06:00 - KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖNÜNDEN SABİHA GÖKÇEN’E HAREKET 08:10 – SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANINDAN KAYSERİ’YE HAREKET( VARIŞ 09:35) 10:30 – KAYSERİ’DE KAHVALTI PROGRAMI –ERGUVAN TESİSLERİ 11:30 – KAYSERİ’DEN NİĞDE’YE HAREKET 14:00 – ÖMER HALİSDEMİR ANI EVİ AÇILIŞ PROGRAMI 16:00 – NİĞDE’DEN KAYSERİ’YE HAREKET 17:30 – AKŞAM YEMEĞİ – SÜMER KAMPÜSÜ 19:10 – KAYSERİ GEZİ PROGRAMI  22:35 – KAYSERİ HAVALİMANINDAN SABİHA GÖKÇEN'E HAREKET
15 Temmuz gecesi şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir adına yapılan Kültür Merkezi, memleketi Niğde de yapılacak törenle hizmete girecek.

15 Temmuz gecesi şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir adına yapılan Kültür Merkezi, memleketi Niğde de yapılacak törenle hizmete girecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir için memleketi Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu Beldesi’nde inşa ettiği Kültür Merkezi’nin açılışı 22 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00’da törenle gerçekleştirilecek. Açılışa Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Genel Sekreteri İlhan Bayram, Kocaeli’deki siyasi parti il başkanları, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile ulusal ve yerel basın mensupları katılacak. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın da törene katılması bekleniyor. 

2 BİN 500 METREKARE ALAN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Şehit Ömer Halisdemir’in adının yaşatılması için doğup büyüdüğü Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu Beldesi’nde yaptığı parktan sonra yeni bir açılışı daha hayata geçiriyor. Toplam 2 bin 500 metrekare alan üzerinde kurulu Şehit Ömer Halisdemir, Kültür Merkezi Şehit Ömer Halisdemir Parkı’nın yakınında yer alıyor.  Kültür Merkezi’nde kahraman askerimizin özel eşyalarının sergileneceği müze ile gençlerin kullanımına sunulacak alan yer alıyor.

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR KÜLTÜR MERKEZİ AÇILIŞ PROGRAMI İSE ŞU ŞEKİLDE;
 
06:00 - KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖNÜNDEN SABİHA GÖKÇEN’E HAREKET
08:10 – SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANINDAN KAYSERİ’YE HAREKET( VARIŞ 09:35)
10:30 – KAYSERİ’DE KAHVALTI PROGRAMI –ERGUVAN TESİSLERİ
11:30 – KAYSERİ’DEN NİĞDE’YE HAREKET
14:00 – ÖMER HALİSDEMİR ANI EVİ AÇILIŞ PROGRAMI
16:00 – NİĞDE’DEN KAYSERİ’YE HAREKET
17:30 – AKŞAM YEMEĞİ – SÜMER KAMPÜSÜ
19:10 – KAYSERİ GEZİ PROGRAMI 
22:35 – KAYSERİ HAVALİMANINDAN SABİHA GÖKÇEN'E HAREKET
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.