Şehit Öğretmen’in adı Darıca’da yaşayacak

Darıca 23.11.2020 - 17:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Şehit Öğretmen’in adı Darıca’da yaşayacak

Şehit Öğretmen’in adı Darıca’da yaşayacak

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, Darıca’da Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açılışı yapılacak. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık açılışı yapılacak kadın ve çocuk ve spor merkezinde incelemelerde bulundu. Açılışı duyuran Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “24 Kasım Öğretmenler Günü’nde açılışını gerçekleştireceğimiz Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Sırasöğütler Mahallemizde yapımını tamamladığımız ve tamamıyla Darıcalı kadın ve çocuklarımızın hizmetinde olacak spor tesisimizin adını 9 Haziran 2017'de hain terör örgütü tarafından şehit edilen Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını verdik. Darıcamıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.        
Şehit Öğretmen’in adı Darıca’da yaşayacak

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, Darıca’da Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açılışı yapılacak. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık açılışı yapılacak kadın ve çocuk ve spor merkezinde incelemelerde bulundu.

Açılışı duyuran Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “24 Kasım Öğretmenler Günü’nde açılışını gerçekleştireceğimiz Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Sırasöğütler Mahallemizde yapımını tamamladığımız ve tamamıyla Darıcalı kadın ve çocuklarımızın hizmetinde olacak spor tesisimizin adını 9 Haziran 2017'de hain terör örgütü tarafından şehit edilen Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını verdik. Darıcamıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.