Şehit ve gazi yakınları iftara konuk oldu

Gebze 21.06.2016 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şehit ve gazi yakınları iftara konuk oldu

Şehit ve gazi aileleri, yakınları Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Köşker, “Bizler de sizin evlatlarınızız. Biz bir aileyiz. Vatan savunmasında şehit olan evlatlarımıza, kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet dilerim” dedi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, şehit ve gazi ailelerini, yakınlarını iftar yemeğinde ağırladı. Eskihisar Kalealtı’nda verilen iftar yemeğine ev sahibi Başkan Köşker’in yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Ak Parti Kadın İlçe Kadın Kolları Başkanı Buket Tatoğlu, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Sadık Albayrak, Nilay Ayran, Gebze İlçe Müftüsü Şaban Apaydın, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Önder Kılıçarslan, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı. İftar yemeğinde masaları tek tek dolaşan Başkan Köşker, şehit aileleriyle yakından ilgilendi. BİZ BİR AİLEYİZ İftar öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bizler de sizin evlatlarınızız. Biz bir aileyiz. Mağfiret ve paylaşma ayı olan bu mübarek Ramazan ayında rabbim tuttuğunuz oruçları kabul eylesin inşallah. Ramazanınız mübarek olsun. Vatan savunmasında şehit olan evlatlarımıza, kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet dilerim. Nur içinde yatsınlar. İftarımıza katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi. Şehit ve gazi yakınlar iftarlarını yapılan duanın ardından birlikte yaptı.
Şehit ve gazi aileleri, yakınları Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Köşker, “Bizler de sizin evlatlarınızız. Biz bir aileyiz. Vatan savunmasında şehit olan evlatlarımıza, kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet dilerim” dedi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, şehit ve gazi ailelerini, yakınlarını iftar yemeğinde ağırladı. Eskihisar Kalealtı’nda verilen iftar yemeğine ev sahibi Başkan Köşker’in yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Ak Parti Kadın İlçe Kadın Kolları Başkanı Buket Tatoğlu, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Sadık Albayrak, Nilay Ayran, Gebze İlçe Müftüsü Şaban Apaydın, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Önder Kılıçarslan, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı. İftar yemeğinde masaları tek tek dolaşan Başkan Köşker, şehit aileleriyle yakından ilgilendi.

BİZ BİR AİLEYİZ

İftar öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bizler de sizin evlatlarınızız. Biz bir aileyiz. Mağfiret ve paylaşma ayı olan bu mübarek Ramazan ayında rabbim tuttuğunuz oruçları kabul eylesin inşallah. Ramazanınız mübarek olsun. Vatan savunmasında şehit olan evlatlarımıza, kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet dilerim. Nur içinde yatsınlar. İftarımıza katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi. Şehit ve gazi yakınlar iftarlarını yapılan duanın ardından birlikte yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.