19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şehit yakınları için devletimiz seferberdir

Darıca 16.01.2019 - 10:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şehit yakınları için devletimiz seferberdir

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Darıca’nın son şehidi Yakup Gitmez’in evine giderek ailesini ziyaret etti.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve beraberinde Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç, Sosyal İşler Vakfı Müdürü Hasan Tabak, Yazı İşleri Müdürü Dursun Düzgün, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, ve daha önce şehit olan askerlerimizin yakınları tarafından kurulan vakfın temsilcileri ile birlikte Iğdır’da şehit olan askerimiz Yakup Gitmez’in ailesini ziyaret ettiler. Kaymakam Karaman burada acılı aileye yaptığı açıklamalarda, “Devletimiz şehitlerimizin geride kalan yakınlarının ihtiyaçları ve hayatları ile ilgili tüm düzenlemeleri resmi bir prosedüre oturtarak güvence altına almıştır. Darıca Kaymakamlığı olarak bizde yakınlarına iş bulmak, sağlık ve hayati ihtiyaçları konusunda yardımcı olmak üzere gayret içindeyiz. Kaymakamlığımıza bağlı sosyal işler müdürlüğümüz ve diğer birimlerimizin eli her zaman şehitlerimizin yakınları üzerindedir. Sürekli kontrollerimiz yapılamaya devam edecektir. Yakup Gitmez kardeşimiz ve tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet acılı yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim.”dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Darıca’nın son şehidi Yakup Gitmez’in evine giderek ailesini ziyaret etti.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve beraberinde Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç, Sosyal İşler Vakfı Müdürü Hasan Tabak, Yazı İşleri Müdürü Dursun Düzgün, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, ve daha önce şehit olan askerlerimizin yakınları tarafından kurulan vakfın temsilcileri ile birlikte Iğdır’da şehit olan askerimiz Yakup Gitmez’in ailesini ziyaret ettiler. Kaymakam Karaman burada acılı aileye yaptığı açıklamalarda, “Devletimiz şehitlerimizin geride kalan yakınlarının ihtiyaçları ve hayatları ile ilgili tüm düzenlemeleri resmi bir prosedüre oturtarak güvence altına almıştır. Darıca Kaymakamlığı olarak bizde yakınlarına iş bulmak, sağlık ve hayati ihtiyaçları konusunda yardımcı olmak üzere gayret içindeyiz. Kaymakamlığımıza bağlı sosyal işler müdürlüğümüz ve diğer birimlerimizin eli her zaman şehitlerimizin yakınları üzerindedir. Sürekli kontrollerimiz yapılamaya devam edecektir. Yakup Gitmez kardeşimiz ve tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet acılı yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim.”dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.