19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şehitlerimiz dualarımızda yaşayacak

Gebze 16.04.2020 - 14:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şehitlerimiz dualarımızda yaşayacak

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Şehitler Haftasını unutmayarak bir mesaj yayınladı.

Yıldırım mesajında “Şehitlerimiz kalplerimizde yaşamaya devam edecek. Onlar her vakit dualarımızda olacak” ifadesini kullandı. KALPLERİMİZDE VE YÜREKLERİMİZDELER Şehitlerimize minnettar olduğumuz ifade eden gazetemizin imtiyaz sahibi Nihat Yıldırım “Milletimiz, bağımsızlığı, vatanı ve bayrağı için ülkemiz içinde ve dışında her zaman şehit vermektedir. Birliğimizin ve bölünmez bütünlüğümüzün en büyük kanıtı bu topraklar için canını ortaya koyan şehitlerimizdir. Ülkemiz, topraklarımız ve bağımsızlığımızın korunması için gözlerini kırpmadan şahadete yürüyen şehitlerimize minnettarız” şeklinde konuştu. VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ Yıldırım, “Milletimiz bir iftihar madalyası gibi şehitlerini, gazilerini göğsünde taşımaktadır” derken “Canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimize olan borcumuzu, ancak gelecek nesillere büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışarak ödeyebiliriz” ifadesini kullandı. RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM Nihat Yıldırım sözlerini şu şekilde tamamladı; “14-20 Nisan Şehitler Haftası vesilesiyle cumhuriyeti ve onun değerlerini korumak, bizlere bu büyük zaferleri ve güzel yurdu armağan eden, Kurtuluş Savaşı Şehitlerimiz başta olmak üzere canları pahasına bağımsız ve özgür yaşamamızı sağlayan şehit ve gazi olan kahramanlarımızı, bu duygu ve düşünceler ile rahmet ve minnetle anıyorum”   
Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Şehitler Haftasını unutmayarak bir mesaj yayınladı.

Yıldırım mesajında “Şehitlerimiz kalplerimizde yaşamaya devam edecek. Onlar her vakit dualarımızda olacak” ifadesini kullandı.

KALPLERİMİZDE VE YÜREKLERİMİZDELER

Şehitlerimize minnettar olduğumuz ifade eden gazetemizin imtiyaz sahibi Nihat Yıldırım “Milletimiz, bağımsızlığı, vatanı ve bayrağı için ülkemiz içinde ve dışında her zaman şehit vermektedir. Birliğimizin ve bölünmez bütünlüğümüzün en büyük kanıtı bu topraklar için canını ortaya koyan şehitlerimizdir. Ülkemiz, topraklarımız ve bağımsızlığımızın korunması için gözlerini kırpmadan şahadete yürüyen şehitlerimize minnettarız” şeklinde konuştu.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Yıldırım, “Milletimiz bir iftihar madalyası gibi şehitlerini, gazilerini göğsünde taşımaktadır” derken “Canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimize olan borcumuzu, ancak gelecek nesillere büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışarak ödeyebiliriz” ifadesini kullandı.

RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM

Nihat Yıldırım sözlerini şu şekilde tamamladı; “14-20 Nisan Şehitler Haftası vesilesiyle cumhuriyeti ve onun değerlerini korumak, bizlere bu büyük zaferleri ve güzel yurdu armağan eden, Kurtuluş Savaşı Şehitlerimiz başta olmak üzere canları pahasına bağımsız ve özgür yaşamamızı sağlayan şehit ve gazi olan kahramanlarımızı, bu duygu ve düşünceler ile rahmet ve minnetle anıyorum” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.