Şehitlerin Adı Gebze’de Yaşayacak!

Gebze 19.07.2018 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şehitlerin Adı Gebze’de Yaşayacak!

Teröristlerle tarafından şehit edilen öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, trafik polisi Fethi Sekin ve 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün adı Gebze’de yaşayacak.

Türkiye’nin İnovasyon ve Teknoloji Tabanlı Büyümedeki Yeni Merkezi Bilişim Vadisi şehitlerin adını yaşatacak. Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristin şehit ettiği müzik öğretmeni 22 yaşındaki Şenay Aybüke Yalçın, 5 Ocak 2017 günü saat 16.10’da İzmir Adliyesi önüne bomba yüklü araçla gelen teröristler tarafından şehit edilen trafik polisi Fethi Sekin ve 11 Ağustos’ta PKK'lıların girdiği evi güvenlik güçlerine göstermeye çalıştığı sırada çıkan çatışmada henüz 15 yaşında bir lise öğrencisi olan Eren Bülbül’ün adı Bilişim Vadisi’ndeki toplantı salonlarında yaşayacak. KÜBRA AKABALI
Teröristlerle tarafından şehit edilen öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, trafik polisi Fethi Sekin ve 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün adı Gebze’de yaşayacak.

Türkiye’nin İnovasyon ve Teknoloji Tabanlı Büyümedeki Yeni Merkezi Bilişim Vadisi şehitlerin adını yaşatacak. Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristin şehit ettiği müzik öğretmeni 22 yaşındaki Şenay Aybüke Yalçın, 5 Ocak 2017 günü saat 16.10’da İzmir Adliyesi önüne bomba yüklü araçla gelen teröristler tarafından şehit edilen trafik polisi Fethi Sekin ve 11 Ağustos’ta PKK'lıların girdiği evi güvenlik güçlerine göstermeye çalıştığı sırada çıkan çatışmada henüz 15 yaşında bir lise öğrencisi olan Eren Bülbül’ün adı Bilişim Vadisi’ndeki toplantı salonlarında yaşayacak.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.