Şehitlik ve mezarlıklar bayrama hazırlanıyor

Darıca 14.06.2017 - 13:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şehitlik ve mezarlıklar bayrama hazırlanıyor

Darıca Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçe belediyeleri Nene Hatun Mezarlığı ve Darıca Şehitliği  olmak üzere görev sahası içerisinde bulunan tüm mezarlıklarda Ramazan Bayramı öncesinde bakım ve temizlik çalışması yapıyor. Mezarlıklarda periyodik olarak gerçekleştirilen çalışmalara bayram öncesinde hız veren belediyeler, mezarlıkları geçmişimize yakışır hale getirebilmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Darıca Belediyesi Mezarlık Müdürlüğü ekipleri, mezarlık alanları içerisindeki yabani otların kesilmesi ve temizliği, kurumuş, kırılmış veya devrilmiş ağaçların toplanması ve kesilmesi, bordur boyama ve duvar badana işlemlerini tamamlayarak mezarlık alanlarını daha güzel bir görünüme kavuşturuyor, görsel kirlilikten arındırılmış oluyor. Tüm mezarlıklarda gerçekleştirilen genel bakım ve temizlik çalışmaları program dâhilinde sürdürülürken, bu çalışmalarla birlikte Mezarlık alanlarında hem eksikler tamamlanmış, hem de rutin çalışmalar aksamadan gerçekleştirilmiş oluyor. MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ ULAŞIM TALEBİ Darıca Belediyesi ekipleri başta Nene Hatun Mezarlığı olmak üzere diğer mezarlıkların yollarındaki eksiklikleri tek tek gideriyor. Mezarlık içerisindeki ana yollar asfaltlanıyor, ara yollar ise şehir içinde yenileme çalışması ile sökülen parke taşları ile kaplanıyor. Bazı yollar ise greyderler ile tesviye ediliyor. Mezarlık içerisindeki yığınlar ise kepçeler ile kaldırılıyor. Bayramda vatandaşlar mezarlık ziyaretlerinde belediyelerden ulaşım kolaylığı da talep ederken arife günü öğleden sonra başlamak üzere bayram süresince mezarlıklara ücretsiz ulaşım hizmeti yapılması yolunda beklentilerini dile getirdi.    

Darıca Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçe belediyeleri Nene Hatun Mezarlığı ve Darıca Şehitliği  olmak üzere görev sahası içerisinde bulunan tüm mezarlıklarda Ramazan Bayramı öncesinde bakım ve temizlik çalışması yapıyor. Mezarlıklarda periyodik olarak gerçekleştirilen çalışmalara bayram öncesinde hız veren belediyeler, mezarlıkları geçmişimize yakışır hale getirebilmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Darıca Belediyesi Mezarlık Müdürlüğü ekipleri, mezarlık alanları içerisindeki yabani otların kesilmesi ve temizliği, kurumuş, kırılmış veya devrilmiş ağaçların toplanması ve kesilmesi, bordur boyama ve duvar badana işlemlerini tamamlayarak mezarlık alanlarını daha güzel bir görünüme kavuşturuyor, görsel kirlilikten arındırılmış oluyor. Tüm mezarlıklarda gerçekleştirilen genel bakım ve temizlik çalışmaları program dâhilinde sürdürülürken, bu çalışmalarla birlikte Mezarlık alanlarında hem eksikler tamamlanmış, hem de rutin çalışmalar aksamadan gerçekleştirilmiş oluyor.

MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ ULAŞIM TALEBİ
Darıca Belediyesi ekipleri başta Nene Hatun Mezarlığı olmak üzere diğer mezarlıkların yollarındaki eksiklikleri tek tek gideriyor. Mezarlık içerisindeki ana yollar asfaltlanıyor, ara yollar ise şehir içinde yenileme çalışması ile sökülen parke taşları ile kaplanıyor. Bazı yollar ise greyderler ile tesviye ediliyor. Mezarlık içerisindeki yığınlar ise kepçeler ile kaldırılıyor. Bayramda vatandaşlar mezarlık ziyaretlerinde belediyelerden ulaşım kolaylığı da talep ederken arife günü öğleden sonra başlamak üzere bayram süresince mezarlıklara ücretsiz ulaşım hizmeti yapılması yolunda beklentilerini dile getirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.