Şehrin Aile Reisidir

Kocaeli 24.04.2017 - 16:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şehrin Aile Reisidir

Başkan Karaosmanoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimini yeni il binasında ziyaret etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 16 Nisan sonrası siyasi partilere gerçekleştirdiği ziyaretlerini Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığına yaparak sürdürdü. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Başkan Karaosmanoğlu, yeni il binası için de hayırlı olsun dileklerini de iletti. SARIBAY, “KARAOSMANOĞLU’NU AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYDUM” Samimi geçen görüşmede 16 Nisan Halk Oylamasının Kocaeli’de huzurlu ve demokrasinin tam manasıyla yaşanarak geçmesinden dolayı memnuniyetler ifade edilirken, yerel yönetimlerin çalışmalarıda ve gelecek projeleri de ele alındı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr Tahir Büyükakın’ın da eşlik ettiği ziyarette, özellikle ulaşım başta olmak üzere yapılan çalışmaların kapsamlı bir şekilde ele alınması için bir araya gelinerek istişare yapılması kararı da alındı. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nu yeni parti binamızda ağırlamaktan onur duyuyorum. İlk protokol olarak kendisi ziyaret ettiler. Şahsen Belediye başkanlarına her zaman değer veren bir kişiyim. Siyasilerin buna çok önem vermesi gerekmektedir” diye konuştu. “HALKIMIZ DEMOKRASİYİ İÇSELLEŞTİRDİ” Yerel yönetimler vatandaşlarla birebir muhatap olan kurumlardır diyerek açıklamalarına devam eden Sarıbay, “Başkanımız Kocaeli’de 13 yıldır görev yapmaktadır. Kendileri her zaman bizim eleştirilerimizi büyük ölçüde kabul gören bir yapı içerisinde olmuştur. Kendileri şehrin aile reisi olarak her bireyle yakından ilgileniyor. Kendisine başarılar diliyorum. Şahsını yeni İl binamızda görmekten dolayı onur duyduğumu ifade etmek istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni il yönetimi binası hayırlı uğurlu olsun. Bunun yanı sıra 16 Nisan Halk Oylamasında savunulan düşünceler olgun biçimde her siyasi parti tarafından ifade edildi. Sandıklarda tartışmalar yaşanmadı. Halkımızın ve partilerin bu şekilde davranması aynı zamanda demokrasiyi ne kadar içselleştirdiğini de göstermiştir” dedi. “TÜRKİYE’YE MODEL BİR YAKLAŞIM OLARAK GÖRÜYORUM” Fırsat buldukça siyasi partilerimizi ziyaret etmeye çalışıyorum ifadelerini de kullanan Başkan Karaosmanoğlu, “Bununla birlikte kentimizde ki siyasi il başkanlarımızın her ay bir araya gelmesini çok olumlu buluyorum. Bunu, Türkiye model olacak bir yaklaşım olarak görüyorum. Bu nazik karşılama içinde kendilerine teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, kentte yapılacak projeler konusunda siyasi partilerin ve tüm milletvekillerin fikirlerini ve önerilerini almak istediklerini de vurguladı.
Başkan Karaosmanoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimini yeni il binasında ziyaret etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 16 Nisan sonrası siyasi partilere gerçekleştirdiği ziyaretlerini Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığına yaparak sürdürdü. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Başkan Karaosmanoğlu, yeni il binası için de hayırlı olsun dileklerini de iletti.

SARIBAY, “KARAOSMANOĞLU’NU AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYDUM”

Samimi geçen görüşmede 16 Nisan Halk Oylamasının Kocaeli’de huzurlu ve demokrasinin tam manasıyla yaşanarak geçmesinden dolayı memnuniyetler ifade edilirken, yerel yönetimlerin çalışmalarıda ve gelecek projeleri de ele alındı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr Tahir Büyükakın’ın da eşlik ettiği ziyarette, özellikle ulaşım başta olmak üzere yapılan çalışmaların kapsamlı bir şekilde ele alınması için bir araya gelinerek istişare yapılması kararı da alındı. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nu yeni parti binamızda ağırlamaktan onur duyuyorum. İlk protokol olarak kendisi ziyaret ettiler. Şahsen Belediye başkanlarına her zaman değer veren bir kişiyim. Siyasilerin buna çok önem vermesi gerekmektedir” diye konuştu.

“HALKIMIZ DEMOKRASİYİ İÇSELLEŞTİRDİ”

Yerel yönetimler vatandaşlarla birebir muhatap olan kurumlardır diyerek açıklamalarına devam eden Sarıbay, “Başkanımız Kocaeli’de 13 yıldır görev yapmaktadır. Kendileri her zaman bizim eleştirilerimizi büyük ölçüde kabul gören bir yapı içerisinde olmuştur. Kendileri şehrin aile reisi olarak her bireyle yakından ilgileniyor. Kendisine başarılar diliyorum. Şahsını yeni İl binamızda görmekten dolayı onur duyduğumu ifade etmek istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni il yönetimi binası hayırlı uğurlu olsun. Bunun yanı sıra 16 Nisan Halk Oylamasında savunulan düşünceler olgun biçimde her siyasi parti tarafından ifade edildi. Sandıklarda tartışmalar yaşanmadı. Halkımızın ve partilerin bu şekilde davranması aynı zamanda demokrasiyi ne kadar içselleştirdiğini de göstermiştir” dedi.

“TÜRKİYE’YE MODEL BİR YAKLAŞIM OLARAK GÖRÜYORUM”

Fırsat buldukça siyasi partilerimizi ziyaret etmeye çalışıyorum ifadelerini de kullanan Başkan Karaosmanoğlu, “Bununla birlikte kentimizde ki siyasi il başkanlarımızın her ay bir araya gelmesini çok olumlu buluyorum. Bunu, Türkiye model olacak bir yaklaşım olarak görüyorum. Bu nazik karşılama içinde kendilerine teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, kentte yapılacak projeler konusunda siyasi partilerin ve tüm milletvekillerin fikirlerini ve önerilerini almak istediklerini de vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.