Şehrin her yerinden ziyaretçi alıyor!

Darıca 16.09.2020 - 17:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şehrin her yerinden ziyaretçi alıyor!

ŞEHİT ER GÖKHAN HÜSEYİNOĞLU SAHİL PARKI DARICALILARIN GÖZDESİ

Darıca Gebze Eskihisar Sahili’ni birleştiren Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı, şehrin yeni cazibe merkezlerinden birisi haline gelirken, vatandaşlarında uğrak yeri olmaya devam ediyor. Yaz sezonunun bitmesine çok az bir süre kalmışken Darıcalılar sahilleri doldurdu. Sonbahar mevsimi hissedilmeden son kez denize girmek isteyen vatandaşlar Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı ve Millet Bahçesi’ne adeta akın etti. Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında açılan Sahil Parkı ve Millet Bahçesi sıcak havaların devam etmesi üzerine ziyaretçi almaya devam ediyor. İçerisinde hobbit evlerinden çocuk oyun alanlarına kadar birçok sosyal donatının da bulunduğu sahil parkı ilgi odağı haline gelirken gerek sahil bölümü gerekse de yürüyüş yolu Darıcalı vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Darıca halkının yıllardır hasretini çektiği park yalnızca Darıca’nın değil bütün Kocaeli’nin ilgi odağı olmaya başardı.
ŞEHİT ER GÖKHAN HÜSEYİNOĞLU SAHİL PARKI DARICALILARIN GÖZDESİ

Darıca Gebze Eskihisar Sahili’ni birleştiren Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı, şehrin yeni cazibe merkezlerinden birisi haline gelirken, vatandaşlarında uğrak yeri olmaya devam ediyor.

Yaz sezonunun bitmesine çok az bir süre kalmışken Darıcalılar sahilleri doldurdu. Sonbahar mevsimi hissedilmeden son kez denize girmek isteyen vatandaşlar Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı ve Millet Bahçesi’ne adeta akın etti. Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında açılan Sahil Parkı ve Millet Bahçesi sıcak havaların devam etmesi üzerine ziyaretçi almaya devam ediyor. İçerisinde hobbit evlerinden çocuk oyun alanlarına kadar birçok sosyal donatının da bulunduğu sahil parkı ilgi odağı haline gelirken gerek sahil bölümü gerekse de yürüyüş yolu Darıcalı vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Darıca halkının yıllardır hasretini çektiği park yalnızca Darıca’nın değil bütün Kocaeli’nin ilgi odağı olmaya başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.