Şeker Bilecik'te

Kocaeli 16.02.2016 - 09:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şeker Bilecik'te

K Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret etti.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret etti.Şeker, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, belde belediye başkanları ile birlikte Yağcı'yı ziyarette, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yağcı, ziyaret anısına Şeker'e üzerinde Osmanlı armasının bulunduğu tabak hediye etti. Daha sonra Şeker ve beraberindekiler, Şeyh Edebali Türbesini ziyaret etti.
K Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret etti.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas ŞekerBilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret etti.Şeker, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil EldemirAK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, belde belediye başkanları ile birlikte Yağcı'yı ziyarette, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yağcı, ziyaret anısına Şeker'e üzerinde Osmanlı armasının bulunduğu tabak hediye etti. Daha sonra Şeker ve beraberindekiler, Şeyh Edebali Türbesini ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.