19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şeker Çayırova'yı gezdi

Çayırova 14.11.2016 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şeker Çayırova'yı gezdi

Haftasonu Çayırva’ya gelen Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Belediye Başkanı Demirci ve Ak Parti İlçe Başkanı Kılıç ile birlikte yatırımları inceledi.

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, beraberinde Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç ilçede yapımı devam eden projeleri gezdi. Yapımına devam edilen tesisleri inceleyen Şeker, Demirci ve Kılıç daha sonra Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ile bir araya gelerek çalışmalara ilişkin görüş paylaşımında bulundular. KOCAELİ ZARAR GÖRÜR Bölgenin deprem kuşağında olması ve sürekli yaşanma ihtimali olan büyük deprem ile ilgili açıklama yapan aynı zamanda kent planlamacılığı üzerine uzman olan ve Türkiye'de 22 milyona yakın konut bulunduğunu bunların yaklaşık 15 milyonunun 2000'den önce yapıldığını belirten Şeker:  "2000 yılından önce yapılmış konutlarda hem mühendislik açısından ciddi sıkıntılar var hem inşaat malzemeleri yapım açısından ve birçok alanda ciddi sıkıntılı ve problemli binalar. Yaşanan her depremde de bu binalar ciddi etkileniyor, belki ayakta duruyor ama ciddi anlamda etkileniyor. Bu 1999 öncesi binalar, benim kişisel görüşüm katılanınız olur olmaz, ciddi anlamda yorulmuş binalardır. Mevcut yönetmeliklere göre, mevcut imar mevzuatına göre bunların en kısa zaman içerisinde yenilenmesi lazım. Aksi halde Allah korusun nasıl Kocaeli'deki depremde İstanbul Avcılar'da'da binalar yıkıldıysa o beklenen İstanbul depreminde de Kocaeli' de bugün sağlam gibi görünen birçok binaların yıkılacağını tahmin ediyorum."
Haftasonu Çayırva’ya gelen Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Belediye Başkanı Demirci ve Ak Parti İlçe Başkanı Kılıç ile birlikte yatırımları inceledi.

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, beraberinde Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç ilçede yapımı devam eden projeleri gezdi. Yapımına devam edilen tesisleri inceleyen Şeker, Demirci ve Kılıç daha sonra Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ile bir araya gelerek çalışmalara ilişkin görüş paylaşımında bulundular.

KOCAELİ ZARAR GÖRÜR

Bölgenin deprem kuşağında olması ve sürekli yaşanma ihtimali olan büyük deprem ile ilgili açıklama yapan aynı zamanda kent planlamacılığı üzerine uzman olan ve Türkiye'de 22 milyona yakın konut bulunduğunu bunların yaklaşık 15 milyonunun 2000'den önce yapıldığını belirten Şeker:  "2000 yılından önce yapılmış konutlarda hem mühendislik açısından ciddi sıkıntılar var hem inşaat malzemeleri yapım açısından ve birçok alanda ciddi sıkıntılı ve problemli binalar. Yaşanan her depremde de bu binalar ciddi etkileniyor, belki ayakta duruyor ama ciddi anlamda etkileniyor. Bu 1999 öncesi binalar, benim kişisel görüşüm katılanınız olur olmaz, ciddi anlamda yorulmuş binalardır. Mevcut yönetmeliklere göre, mevcut imar mevzuatına göre bunların en kısa zaman içerisinde yenilenmesi lazım. Aksi halde Allah korusun nasıl Kocaeli'deki depremde İstanbul Avcılar'da'da binalar yıkıldıysa o beklenen İstanbul depreminde de Kocaeli' de bugün sağlam gibi görünen birçok binaların yıkılacağını tahmin ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.