19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şeker’den Darıca Çıkarması

Darıca 01.01.2018 - 15:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şeker’den Darıca Çıkarması

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker yılbaşı öncesi Darıca’da ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Partili Şeker’in ilk durağı Darıca Abdi İpekçi Mahallesi oldu. Mahalle sakinleri ile görüşerek vatandaşların sorun taleplerini dinleyen Şeker, vatandaşlara çözüm noktasında yardımcı olacağını belirtti. Mahalleli ile görüşmelerinin ardından AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ile sırasıyla Darıca Narmanlılar Derneği, Darıca Erzurum Oltu Yolboyu Köyü Derneği, Darıca Ardahan İli Bülbülhan Yaylası Bağdeşen Köyü Derneği’ne ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili İlyas Şeker, derneklerde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, dernek başkanlarının dernek çalışmaları ile ilgili sunumlarını da dinledi. VATANDAŞLAR MEMNUN Gerçekleştirilen hemşeri dernekleri ziyaretlerinin ardından Darıca Osman Gazi Mahalle Yöneticisi Seyhan Karagel’in ameliyat olan babasına geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Şeker, daha sonra Darıca Bayramoğlu Mahallesi Kadın Kolları Başkanı Tuba Kılıç’ın kanser hastalığına yakalanan yedi yaşındaki oğlunu ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten AK Partili Şeker bütün hastalara acil şifalar diledi. Dün ise Dilovası’nda bir takım ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşları dinlemeye devam etti.  AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in yılbaşı mesaisinden vatandaşlar oldukça memnun oldu.  
AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker yılbaşı öncesi Darıca’da ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Partili Şeker’in ilk durağı Darıca Abdi İpekçi Mahallesi oldu. Mahalle sakinleri ile görüşerek vatandaşların sorun taleplerini dinleyen Şeker, vatandaşlara çözüm noktasında yardımcı olacağını belirtti. Mahalleli ile görüşmelerinin ardından AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ile sırasıyla Darıca Narmanlılar Derneği, Darıca Erzurum Oltu Yolboyu Köyü Derneği, Darıca Ardahan İli Bülbülhan Yaylası Bağdeşen Köyü Derneği’ne ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili İlyas Şeker, derneklerde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, dernek başkanlarının dernek çalışmaları ile ilgili sunumlarını da dinledi.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Gerçekleştirilen hemşeri dernekleri ziyaretlerinin ardından Darıca Osman Gazi Mahalle Yöneticisi Seyhan Karagel’in ameliyat olan babasına geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Şeker, daha sonra Darıca Bayramoğlu Mahallesi Kadın Kolları Başkanı Tuba Kılıç’ın kanser hastalığına yakalanan yedi yaşındaki oğlunu ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten AK Partili Şeker bütün hastalara acil şifalar diledi. Dün ise Dilovası’nda bir takım ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşları dinlemeye devam etti.  AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in yılbaşı mesaisinden vatandaşlar oldukça memnun oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.