Şeker’den Esnaf Turu!

Kocaeli 12.08.2018 - 13:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şeker’den Esnaf Turu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, 27 Temmuz tarihinde İzmit ilçesinde yaşanan yoğun yağış sebebiyle maddi hasarlar oluşan Atatürk Bulvarı’nda esnafı ziyaret etti.

27.07.2018 tarihi saat 18.00 sıralarında başlayan ve 1 saate yakın süren aşırı yağış̧ başta İzmit olmak üzere çeşitli ilçelerde su baskınlarına ve Gebze Ballıkayalar mesire alanında mahsur kalma hadiselerine sebep olmuştu. İzmit’in özellikle Kadıköy Mahallesi Bulvar bölgesinde ağırlıklı olmak üzere 138 işyeri ve 5 deponun çeşitli ölçülerde zarar gördüğü tespit edilmişti. Ayrıca Gebze’de 12, Dilovası’nda 2 işyeri zarar görmüştü. Sel afeti dolayısıyla AFAD Başkanlığından talep edilen acil yardım ödeneğinden 131.500 TL İlçe Kaymakamlıklarına gönderilerek 92 konuttaki eşya zararları için çeşitli düzeylerde (zarar boyutuna göre 500 tl ile 3.000 TL arasında) acil yardım ödemelerinin yapılması sağlandı. KALABALIK HEYET İLE ZİYARET AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in sel sebebiyle iş yerlerinde maddi hasarlar oluşan Atatürk Bulvarı’ndaki esnafa yapmış olduğu ziyarette İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İzmit Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, İSU 1.Hukuk Müşaviri Suat Torlak, Belediye meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri eşlik etti. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HASARLARIN GİDERİLMESİ İÇİN ÇALIŞIYOR 27 Temmuz tarihinde saat 18:00 civarında başlayan ve yaklaşık bir saat süren aşırı yağış İzmit’te etkili oldu. Özellikle Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı ve bulvara bağlanan ara sokaklarda su baskınları yaşandı. Bu sebeple iş yerlerinde maddi hasarlar oluşan Atatürk Bulvarı esnafını ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker: “Öncelikle yaşanan sel felaketinden dolayı iş yerlerinde maddi hasarlar oluşan esnafımızı tek tek ziyaret ettik ve geçmiş olsun dileklerimizi kendilerine ilettik. Yoğun yağış sebebiyle bulvarımızda elektrikler kesilmiş ve jeneratörler devreye girememiştir. Bu sebeple Büyükşehir Belediyemiz oluşmuş hasarların giderilmesi için çalışmalarına devam ediyor .’’ dedi. ŞEKER: ‘’BAYRAM ÖNCESİ ESNAFIMIZA ÖDEMELER YAPILACAK’’ Kocaeli Milletvekili Şeker, bulvar esnafına yapmış olduğu ziyarette açıklamalarına şu şekilde devam etti: ‘’Şehrimizin stratejik bir noktasında bulunan Atatürk Bulvarımızda toplamda 101 adet iş yerinde su baskını nedeniyle hasar tespit tutanağı tutulmuştur. İSU Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Hasar Tespit Komisyonu, su baskını neticesinde oluşan iş yeri hasarlarının tespiti için görevlendirilmiştir. Bu komisyon ile birlikte zarar gören ve hakkında hasar tespit tutanağı düzenlenen iş yeri sahipleriyle görüşme yapılarak karşılıklı uzlaşma yoluyla işyerlerinin uğradığı zararların karşılanması amaçlandı. 10 Ağustos tarihi itibariyle yaklaşık 70 işyeri sahibi ile uzlaşma sağlanmış ve diğer esnaflarımızla görüşmeler devam etmektedir. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve İSU Genel Müdürümüz Ali Sağlık ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda kendilerinden hasar tespiti yapılan işyerlerinde uzlaşma sağlanan esnaflarımıza bayramdan önce zararlarının ödeneceği bilgisini aldık. Rabbim bir daha böyle üzücü olayları yaşamamayı bizlere nasip etsin inşallah.’’ dedi. 
AK Parti Kocaeli Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, 27 Temmuz tarihinde İzmit ilçesinde yaşanan yoğun yağış sebebiyle maddi hasarlar oluşan Atatürk Bulvarı’nda esnafı ziyaret etti.

27.07.2018 tarihi saat 18.00 sıralarında başlayan ve 1 saate yakın süren aşırı yağış̧ başta İzmit olmak üzere çeşitli ilçelerde su baskınlarına ve Gebze Ballıkayalar mesire alanında mahsur kalma hadiselerine sebep olmuştu. İzmit’in özellikle Kadıköy Mahallesi Bulvar bölgesinde ağırlıklı olmak üzere 138 işyeri ve 5 deponun çeşitli ölçülerde zarar gördüğü tespit edilmişti. Ayrıca Gebze’de 12, Dilovası’nda 2 işyeri zarar görmüştü. Sel afeti dolayısıyla AFAD Başkanlığından talep edilen acil yardım ödeneğinden 131.500 TL İlçe Kaymakamlıklarına gönderilerek 92 konuttaki eşya zararları için çeşitli düzeylerde (zarar boyutuna göre 500 tl ile 3.000 TL arasında) acil yardım ödemelerinin yapılması sağlandı.

KALABALIK HEYET İLE ZİYARET

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in sel sebebiyle iş yerlerinde maddi hasarlar oluşan Atatürk Bulvarı’ndaki esnafa yapmış olduğu ziyarette İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İzmit Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, İSU 1.Hukuk Müşaviri Suat Torlak, Belediye meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri eşlik etti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HASARLARIN GİDERİLMESİ İÇİN ÇALIŞIYOR

27 Temmuz tarihinde saat 18:00 civarında başlayan ve yaklaşık bir saat süren aşırı yağış İzmit’te etkili oldu. Özellikle Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı ve bulvara bağlanan ara sokaklarda su baskınları yaşandı. Bu sebeple iş yerlerinde maddi hasarlar oluşan Atatürk Bulvarı esnafını ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker: “Öncelikle yaşanan sel felaketinden dolayı iş yerlerinde maddi hasarlar oluşan esnafımızı tek tek ziyaret ettik ve geçmiş olsun dileklerimizi kendilerine ilettik. Yoğun yağış sebebiyle bulvarımızda elektrikler kesilmiş ve jeneratörler devreye girememiştir. Bu sebeple Büyükşehir Belediyemiz oluşmuş hasarların giderilmesi için çalışmalarına devam ediyor .’’ dedi.

ŞEKER: ‘’BAYRAM ÖNCESİ ESNAFIMIZA ÖDEMELER YAPILACAK’’

Kocaeli Milletvekili Şeker, bulvar esnafına yapmış olduğu ziyarette açıklamalarına şu şekilde devam etti: ‘’Şehrimizin stratejik bir noktasında bulunan Atatürk Bulvarımızda toplamda 101 adet iş yerinde su baskını nedeniyle hasar tespit tutanağı tutulmuştur. İSU Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Hasar Tespit Komisyonu, su baskını neticesinde oluşan iş yeri hasarlarının tespiti için görevlendirilmiştir. Bu komisyon ile birlikte zarar gören ve hakkında hasar tespit tutanağı düzenlenen iş yeri sahipleriyle görüşme yapılarak karşılıklı uzlaşma yoluyla işyerlerinin uğradığı zararların karşılanması amaçlandı. 10 Ağustos tarihi itibariyle yaklaşık 70 işyeri sahibi ile uzlaşma sağlanmış ve diğer esnaflarımızla görüşmeler devam etmektedir. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve İSU Genel Müdürümüz Ali Sağlık ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda kendilerinden hasar tespiti yapılan işyerlerinde uzlaşma sağlanan esnaflarımıza bayramdan önce zararlarının ödeneceği bilgisini aldık. Rabbim bir daha böyle üzücü olayları yaşamamayı bizlere nasip etsin inşallah.’’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.