Şeker’den temayül açıklaması!

Siyaset 06.05.2018 - 15:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şeker’den temayül açıklaması!

AK Parti Kocaeli Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, 24 Haziran seçimleri için temayül yoklaması yapmak üzere komisyon başkanı olarak Erzincan’a gitti. Burada temayülle ilgili açıklamalarda bulunan Şeker, temayülün aday belirlemede tek başına etkili olmayacağını söyledi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, AK Parti Genel Merkez’in vermiş olduğu görev sebebi ile 24 Haziran seçimleri için temayül yoklaması yapmak üzere komisyon başkanı olarak Erzincan iline gitti. Burada temayülle ilgili açıklama yapan Şeker, “Temayül yoklama işleminin milletvekili adayı belirleme konusunda sadece tek başına etken olmadığını ifade etti. TEMSİL GÜCÜ YÜKSEK VEKİLLER MECLİSTE YERİNİ ALACAK Şeker, “Öncelikle Anadolu’nun tüm hoşgörüsünü özünde barındıran güzel şehir Erzincan’da bizleri ağırladığınız için başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve şahsım adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Genel Merkezimizin bizlere vermiş olduğu görev vesilesi ile bir araya gelmiş bulunmaktayız. Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile temsil gücü daha yüksek bir parlamentoya kavuşacağız. AK Parti Genel Merkezimiz, kurulduğumuz günden bugüne dek her daim bölgelerinde söz sahibi olan ve gece gündüz mefhumu olmaksızın vatandaşın sesine kulak verecek vekiller seçilmesine gayret gösterdi. Allah’ın izniyle 24 Haziran’da yapılacak seçimler sonrası kavuştuğumuz yeni yönetim sistemi ile birlikte temsil gücü daha yüksek olan vekillerimiz Gazi Meclisimiz ’de yerlerini alacaklar.” dedi. TEMAYÜL ADAYI BELİRLEME DE TEK BAŞINA ETKİLİ OLMAYACAK Şeker, “Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; yapmış olduğumuz temayül yoklaması tabi ki milletvekili adayı belirleme noktasında tek başına etkili olmayacak. Temayül yoklamasının yanında Genel Merkez olarak anket çalışmaları yaptırılarak halkın nabzı tutulacak ve bunun yanında özel görüşmeler yapılacak ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelinecek. Bu sürecin başta ülkemize olmak üzere tüm İslam Coğrafyasına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. ‘’ifadelerini kullandı. 
AK Parti Kocaeli Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, 24 Haziran seçimleri için temayül yoklaması yapmak üzere komisyon başkanı olarak Erzincan’a gitti. Burada temayülle ilgili açıklamalarda bulunan Şeker, temayülün aday belirlemede tek başına etkili olmayacağını söyledi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, AK Parti Genel Merkez’in vermiş olduğu görev sebebi ile 24 Haziran seçimleri için temayül yoklaması yapmak üzere komisyon başkanı olarak Erzincan iline gitti. Burada temayülle ilgili açıklama yapan Şeker, “Temayül yoklama işleminin milletvekili adayı belirleme konusunda sadece tek başına etken olmadığını ifade etti.

TEMSİL GÜCÜ YÜKSEK VEKİLLER MECLİSTE YERİNİ ALACAK

Şeker, “Öncelikle Anadolu’nun tüm hoşgörüsünü özünde barındıran güzel şehir Erzincan’da bizleri ağırladığınız için başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve şahsım adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Genel Merkezimizin bizlere vermiş olduğu görev vesilesi ile bir araya gelmiş bulunmaktayız. Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile temsil gücü daha yüksek bir parlamentoya kavuşacağız. AK Parti Genel Merkezimiz, kurulduğumuz günden bugüne dek her daim bölgelerinde söz sahibi olan ve gece gündüz mefhumu olmaksızın vatandaşın sesine kulak verecek vekiller seçilmesine gayret gösterdi. Allah’ın izniyle 24 Haziran’da yapılacak seçimler sonrası kavuştuğumuz yeni yönetim sistemi ile birlikte temsil gücü daha yüksek olan vekillerimiz Gazi Meclisimiz ’de yerlerini alacaklar.” dedi.

TEMAYÜL ADAYI BELİRLEME DE TEK BAŞINA ETKİLİ OLMAYACAK

Şeker, “Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; yapmış olduğumuz temayül yoklaması tabi ki milletvekili adayı belirleme noktasında tek başına etkili olmayacak. Temayül yoklamasının yanında Genel Merkez olarak anket çalışmaları yaptırılarak halkın nabzı tutulacak ve bunun yanında özel görüşmeler yapılacak ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelinecek. Bu sürecin başta ülkemize olmak üzere tüm İslam Coğrafyasına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. ‘’ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.