19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şeker: Kılıçdaroğlu, Evet Oyu verecek

Kocaeli 13.04.2017 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şeker: Kılıçdaroğlu, Evet Oyu verecek

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, sandıkta vicdanıyla baş başa kaldığında, vicdanının sesini dinleyerek evet oyu vereceğini söyledi. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, 16 Nisan halkoylaması hakkında da değerlendirmelerde bulundu. 16 Nisan halkoylamasının önemine dikkat çeken Şeker,  Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında merak edilenleri yanıtladı. Yeni sistem ile güçlü bir iktidarın olacağını ve siyasi istikrarla birlikte, ekonomik istikrarın geleceğini söyleyen Şeker, dolayısıyla kalkınmanın da hızlanacağını belirtti. GÜÇLENMEMİZDEN KORKUYORLAR Bu sistem ülkeyi güçlendiriyor, kalkınmayı hızlandırıyor, meclisi güçlendiriyor. Avrupa ülkelerine baktığımızda, Türkiye’nin büyümesinden ve güçlenmesinden korkuyorlar. Bu sistem ile biz daha da güçleneceğiz. Biz bölgemizde güçlü olduğumuzda, bundan Ortadoğu da etkilenecek. Gelecekte, şuanda sömürdükleri, Ortadoğu ve Afrika’yı da kaybetmekten korkuyorlar. CHP’nin siyasi hayatı boyunca, yüzde 25’lik oy dilimini aşamadığını söyleyen Şeker, “CHP hiçbir zaman yüzde 51 oranında oy alamayacağını ve iktidar olma şansının olmayacağını biliyor ve bu yüzden hayır diyor. Hayır isteyen kesimlere bir bakın. Türkiye’yi sömürmek isteyenler, Avrupa ülkeleri, terör örgütleri ve koltuk sevdalıları bu sisteme karşı çıkıyor” dedi. ‘VİCDANININ SESİ, KOLTUK SEVDASININ ÖNÜNE GEÇECEK’ CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sandıkta evet oyu vereceğini söyleyen Milletvekili Şeker, “Koltuk sevdalılar karşı çıkıyor ama Kemal Kılıçdaroğlu, sandıkta vicdanıyla baş başa kaldığında, vicdanının sesi koltuk sevdasının önüne geçecek ve vicdanının sesini dinleyerek, evet oyu verecek” ifadelerini kullandı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, sandıkta vicdanıyla baş başa kaldığında, vicdanının sesini dinleyerek evet oyu vereceğini söyledi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, 16 Nisan halkoylaması hakkında da değerlendirmelerde bulundu. 16 Nisan halkoylamasının önemine dikkat çeken Şeker,  Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında merak edilenleri yanıtladı. Yeni sistem ile güçlü bir iktidarın olacağını ve siyasi istikrarla birlikte, ekonomik istikrarın geleceğini söyleyen Şeker, dolayısıyla kalkınmanın da hızlanacağını belirtti.

GÜÇLENMEMİZDEN KORKUYORLAR

Bu sistem ülkeyi güçlendiriyor, kalkınmayı hızlandırıyor, meclisi güçlendiriyor. Avrupa ülkelerine baktığımızda, Türkiye’nin büyümesinden ve güçlenmesinden korkuyorlar. Bu sistem ile biz daha da güçleneceğiz. Biz bölgemizde güçlü olduğumuzda, bundan Ortadoğu da etkilenecek. Gelecekte, şuanda sömürdükleri, Ortadoğu ve Afrika’yı da kaybetmekten korkuyorlar. CHP’nin siyasi hayatı boyunca, yüzde 25’lik oy dilimini aşamadığını söyleyen Şeker, “CHP hiçbir zaman yüzde 51 oranında oy alamayacağını ve iktidar olma şansının olmayacağını biliyor ve bu yüzden hayır diyor. Hayır isteyen kesimlere bir bakın. Türkiye’yi sömürmek isteyenler, Avrupa ülkeleri, terör örgütleri ve koltuk sevdalıları bu sisteme karşı çıkıyor” dedi.

‘VİCDANININ SESİ, KOLTUK SEVDASININ ÖNÜNE GEÇECEK’

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sandıkta evet oyu vereceğini söyleyen Milletvekili Şeker, “Koltuk sevdalılar karşı çıkıyor ama Kemal Kılıçdaroğlu, sandıkta vicdanıyla baş başa kaldığında, vicdanının sesi koltuk sevdasının önüne geçecek ve vicdanının sesini dinleyerek, evet oyu verecek” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.