ŞEKER: “KOCAELİ’Yİ GÖRMEK TÜRKİYE’Yİ GÖRMEK GİBİDİR!”

Kocaeli 26.07.2018 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ŞEKER: “KOCAELİ’Yİ GÖRMEK TÜRKİYE’Yİ GÖRMEK GİBİDİR!”

AK Parti Kocaeli Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, 1 Ekim’e kadar yasama tatiline girecek olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yoğun geçen genel kurul görüşmeleri esnasında güzel kentimiz Kocaeli’yi unutmayarak tatil yapmayı planlayan herkesi Kocaeli’ye davet etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gazi Meclis’in gündemindeki kanun teklifleri görüşüldükten sonra TBMM çalışmalarına 1 Ekime kadar ara verileceğini ve verilen bu arada birçok kişinin tatil yapacağı değerlendirmesinde bulundu. KOCAELİ TURİZMİN YENİ ADRESİ HALİNE GELDİ   Şeker, Meclis Genel Kurulu’nda gündem dışı söz alarak tatil yapma planı olan vatandaşlara şu çağrıyı yaptı: ‘’Gündemimizdeki kanun teklifleri görüşüldükten sonra Meclis çalışmalarına 1 Ekime kadar ara verilecek. Verilen bu arada birçok arkadaşımız tatil yapacak ve bu sayede dinlenecek. Tabii tatil deyince ilk akla gelen yerler ya Akdeniz ya Ege sahilleri veya Karadeniz yaylaları. ‘Hem yayla hem de deniz tatili yapmak istiyorum.’ diyen arkadaşlara önerim Kocaeli'ni tercih etmeleridir. Geçmişte hor kullanılan Kocaeli, sanayinin başkenti olarak bilinse de 14 yıllık AK Partili yerel yönetimlerinin hizmetleriyle hafızalardaki olumsuz imajını silmiştir ve onun yerine çevre hassasiyeti olan yaşanacak bir kent konumuna geldi. Kocaeli, Sapanca Gölü'ne, Marmara ve Karadeniz'e sınırı olup 200 kilometre kıyısı olan ve beş mavi bayraklı olmak üzere yirmi üç adet plajı bulunan bir kent konumunda. Kocaeli'nin yaklaşık yüzde 40'ı orman olup yaylalarıyla doğal ve tarihi güzellikleriyle, 180 kilometre doğal ortamdaki yürüyüş yollarıyla tatil yapılacak bir kent. Aynı zamanda doğal güzellikleri ve insani değerleriyle Türkiye'nin de özeti olan Kocaeli'ni görmek, Türkiye'yi görmek gibidir.’’ dedi.    
AK Parti Kocaeli Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, 1 Ekim’e kadar yasama tatiline girecek olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yoğun geçen genel kurul görüşmeleri esnasında güzel kentimiz Kocaeli’yi unutmayarak tatil yapmayı planlayan herkesi Kocaeli’ye davet etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gazi Meclis’in gündemindeki kanun teklifleri görüşüldükten sonra TBMM çalışmalarına 1 Ekime kadar ara verileceğini ve verilen bu arada birçok kişinin tatil yapacağı değerlendirmesinde bulundu.

KOCAELİ TURİZMİN YENİ ADRESİ HALİNE GELDİ  

Şeker, Meclis Genel Kurulu’nda gündem dışı söz alarak tatil yapma planı olan vatandaşlara şu çağrıyı yaptı: ‘’Gündemimizdeki kanun teklifleri görüşüldükten sonra Meclis çalışmalarına 1 Ekime kadar ara verilecek. Verilen bu arada birçok arkadaşımız tatil yapacak ve bu sayede dinlenecek. Tabii tatil deyince ilk akla gelen yerler ya Akdeniz ya Ege sahilleri veya Karadeniz yaylaları. ‘Hem yayla hem de deniz tatili yapmak istiyorum.’ diyen arkadaşlara önerim Kocaeli'ni tercih etmeleridir. Geçmişte hor kullanılan Kocaeli, sanayinin başkenti olarak bilinse de 14 yıllık AK Partili yerel yönetimlerinin hizmetleriyle hafızalardaki olumsuz imajını silmiştir ve onun yerine çevre hassasiyeti olan yaşanacak bir kent konumuna geldi. Kocaeli, Sapanca Gölü'ne, Marmara ve Karadeniz'e sınırı olup 200 kilometre kıyısı olan ve beş mavi bayraklı olmak üzere yirmi üç adet plajı bulunan bir kent konumunda. Kocaeli'nin yaklaşık yüzde 40'ı orman olup yaylalarıyla doğal ve tarihi güzellikleriyle, 180 kilometre doğal ortamdaki yürüyüş yollarıyla tatil yapılacak bir kent. Aynı zamanda doğal güzellikleri ve insani değerleriyle Türkiye'nin de özeti olan Kocaeli'ni görmek, Türkiye'yi görmek gibidir.’’ dedi.  
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.