Şeker: Köylerimiz Hiç Mahcup Etmedi

Kocaeli 18.06.2018 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şeker: Köylerimiz Hiç Mahcup Etmedi

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala AK Parti SKM tarafından düzenlenen programlar kapsamında bölgenin her noktası karış karış gezilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker toplamda 12 köye ziyaret düzenledi.

  Meclis Üyeleri, muhtarlar ve ilçe yöneticilerinin yer aldığı ziyaretler oldukça samimi bir atmosferde gerçekleştirildi. Köy sakinlerine misafirperverlikleri ve samimi karşılamaları için teşekkür eden Milletvekili İlyas Şeker, “Ormanlarımıza, su kaynaklarımıza sahip çıkma konusunda 16 yıldır çok büyük işler başardık. Yolları, köprüleri, tünelleri, havaalanlarını yaparken, köylerimizi, ormanlarımızı, su kaynaklarımızı da asla ihmal etmedik. Köylerimize de önemli yatırımlar yaptık. Çünkü bu ülkenin 81 milyon vatandaşına olduğu gibi, taşına toprağına da sevdalıyız. Bu sevda ile 16 yıldır yollardayız. Bu sevda ile ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi. TOPRAĞIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ  Devamında “İnsan topraktan ayrılmamalı, topraktan kopmamalı” diyen Şeker, “Bundan sonra da yapılması gereken ne varsa ülkemizin imkanları doğrultusunda en iyisini yapmaya çalışacağız. Tabiatla barışık olan kendisiyle de barışık olur. Özellikle'Köylerimiz bizi hiç mahcup etmedi'  'Köylerimiz bizi hiç mahcup etmedi' gençlere tavsiyemiz, toprakla uğraşması. Toprağımıza, ormanımıza gözümüz gibi sahip çıkmalıyız. Tarım, hayvancılık ve ziraat alanında kapasitemizi çok daha iyi kullanabiliriz. Bu alanlarda çok önemli destekler veriyoruz ve bu destekleri daha da geliştireceğiz" şeklinde konuştu. DÜNYAYA DEMOKRASİ DERSİ VERECEĞİZ Ziyaretlerde son olarak 24 Haziran seçimleri için destek isteyen Şeker, "Allah'ın izni ve sizlerin desteği ile 24 Haziran'da hep birlikte bir bayram daha yapacağız. 24 Haziran'da rekor bir oy oranıyla tüm dünyaya demokrasi dersi vereceğiz. Köylerimiz özellikle seçimlerde bizleri hiç bir zaman mahcup etmedi ve yine büyük bir destek vererek mahcup etmeyecektir. Büyük ve güçlü Türkiye davasından bugüne kadar asla taviz vermedik. 24 Haziran'da vereceğimiz oylar ile güçlü Türkiye'nin önünü açmış olacağız" dedi  
24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala AK Parti SKM tarafından düzenlenen programlar kapsamında bölgenin her noktası karış karış gezilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker toplamda 12 köye ziyaret düzenledi.

 

Meclis Üyeleri, muhtarlar ve ilçe yöneticilerinin yer aldığı ziyaretler oldukça samimi bir atmosferde gerçekleştirildi. Köy sakinlerine misafirperverlikleri ve samimi karşılamaları için teşekkür eden Milletvekili İlyas Şeker, “Ormanlarımıza, su kaynaklarımıza sahip çıkma konusunda 16 yıldır çok büyük işler başardık. Yolları, köprüleri, tünelleri, havaalanlarını yaparken, köylerimizi, ormanlarımızı, su kaynaklarımızı da asla ihmal etmedik. Köylerimize de önemli yatırımlar yaptık. Çünkü bu ülkenin 81 milyon vatandaşına olduğu gibi, taşına toprağına da sevdalıyız. Bu sevda ile 16 yıldır yollardayız. Bu sevda ile ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

TOPRAĞIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ

 Devamında “İnsan topraktan ayrılmamalı, topraktan kopmamalı” diyen Şeker, “Bundan sonra da yapılması gereken ne varsa ülkemizin imkanları doğrultusunda en iyisini yapmaya çalışacağız. Tabiatla barışık olan kendisiyle de barışık olur. Özellikle'Köylerimiz bizi hiç mahcup etmedi'  'Köylerimiz bizi hiç mahcup etmedi' gençlere tavsiyemiz, toprakla uğraşması. Toprağımıza, ormanımıza gözümüz gibi sahip çıkmalıyız. Tarım, hayvancılık ve ziraat alanında kapasitemizi çok daha iyi kullanabiliriz. Bu alanlarda çok önemli destekler veriyoruz ve bu destekleri daha da geliştireceğiz" şeklinde konuştu.

DÜNYAYA DEMOKRASİ DERSİ VERECEĞİZ

Ziyaretlerde son olarak 24 Haziran seçimleri için destek isteyen Şeker, "Allah'ın izni ve sizlerin desteği ile 24 Haziran'da hep birlikte bir bayram daha yapacağız. 24 Haziran'da rekor bir oy oranıyla tüm dünyaya demokrasi dersi vereceğiz. Köylerimiz özellikle seçimlerde bizleri hiç bir zaman mahcup etmedi ve yine büyük bir destek vererek mahcup etmeyecektir. Büyük ve güçlü Türkiye davasından bugüne kadar asla taviz vermedik. 24 Haziran'da vereceğimiz oylar ile güçlü Türkiye'nin önünü açmış olacağız" dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.