Şeker ve Akar Topaloğlu'nda

Kocaeli 16.04.2017 - 19:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şeker ve Akar Topaloğlu'nda

Kocaeli'de sandıklar tek tek açılıp oylar sayılıyor. AK Parti Milletvekili İlyas Şeker ile CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda torbaları bekliyor. GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Kocaeli’de bugün 3.494 referandum sandığı kuruldu. İlimizde toplam seçmen sayısı 1 milyon 301 bin 394 kişiydi.  Seçmenler, Türkiye genelinde kurulan 167 bin 140 sandıkta oylarını kullandı. Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'na İzmit seçim torbaları yavaş yavaş geldi. Emniyet güçleri yoğun geniş güvenlik önlemleri aldı. İLYAS ŞEKER DE TAKİP EDİYOR AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de oyları takip etmek için spor salonuna geldi. CHP Milletvekili Haydar Akar da sonuçları takip etmek için CHP İl binasından ayrılıp, Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'na geldi.  

Kocaeli'de sandıklar tek tek açılıp oylar sayılıyor. AK Parti Milletvekili İlyas Şeker ile CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda torbaları bekliyor.
GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Kocaeli’de bugün 3.494 referandum sandığı kuruldu. İlimizde toplam seçmen sayısı 1 milyon 301 bin 394 kişiydi.  Seçmenler, Türkiye genelinde kurulan 167 bin 140 sandıkta oylarını kullandı. Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'na İzmit seçim torbaları yavaş yavaş geldi. Emniyet güçleri yoğun geniş güvenlik önlemleri aldı.
İLYAS ŞEKER DE TAKİP EDİYOR
AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de oyları takip etmek için spor salonuna geldi. CHP Milletvekili Haydar Akar da sonuçları takip etmek için CHP İl binasından ayrılıp, Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'na geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.