19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şekerpınar Semt Meydanı Hizmete Açıldı

Çayırova 21.02.2017 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şekerpınar Semt Meydanı Hizmete Açıldı

Çayırova’nın sosyal yaşam alanlarının sayısını parklar ve mesire alanları ile arttıran belediye, Semt Meydanı çalışmaları kapsamında ilk meydanı Şekerpınar Mahallesi’nde hizmete sundu.

      1500 metrekare alan üzerine, yapımı tamamlanan meydan içerisinde oturma yerleri, görselliği ile meydana renk katacak yeşil alanlar yer alıyor. Bosna Hersek’te bulunan Bosna Kardeşlik Çeşmesi’nin aynısının yapıldığı meydan her kesimden insanın dikkatini çekti.  7 metre yüksekliğinde olan çeşme meydanla birlikte mahalleye farklı bir zenginlik getirdi.  2017’ de Yeni Semt Meydanları Geliyor  2016 yılı içerisinde birçok önemli hizmeti ilçe halkıyla buluşturan Çayırova Belediyesi, 2017 yılında yeni semt meydanlarını  hayata geçirecek. Çayırova’yı daha yaşanabilir modern bir kent olarak gelecek nesillere taşımayı hedefleyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin önem verdiği projelerden biri olan Şekerpınar Mahallesi Semt Meydanı yapımı tamamlanarak, Çayırova halkının hizmetine açıldı. Çayırova Belediyesi 5 Bin metrekare alanda bir diğer semt meydanını da Akse Mahallesinde  hayata geçiriyor. İnşaatında son aşamaya gelinen meydanda, Tarihi Camii Restorasyonu, Mahalle Konağı,  Kuran Kursu, Muhtarlık, Şadırvan, Lokal, Otopark ve peyzaj düzenlemeri yer alıyor.    3. Semt Meydanı Çayırova Mahallesine  Çayırova Belediyesi 3. Semt Meydanı projesini  ilçenin E-5 karayolu girişinde Çayırova Mahallesi taksi durağı mevkiinde, hayata geçirmek üzere fizibilite  çalışmalarını sürdürüyor. Hedefinin yıl sonuna kadar 3 Semt Meydanını da Çayırova’ya kazandırmak olduğunu belirten Başkan Demirci; modern ve yaşanılabilir bir Çayırova için Semt Meydanlarıyla ilçeyi baştan aşağıya değiştirdiklerini, görünüşü ve kullanımıyla modern, güzel ve estetik meydanları Çayırova’ya kazandırdıklarını ifade etti.                     
Çayırova’nın sosyal yaşam alanlarının sayısını parklar ve mesire alanları ile arttıran belediye, Semt Meydanı çalışmaları kapsamında ilk meydanı Şekerpınar Mahallesi’nde hizmete sundu.

 

 

 

1500 metrekare alan üzerine, yapımı tamamlanan meydan içerisinde oturma yerleri, görselliği ile meydana renk katacak yeşil alanlar yer alıyor. Bosna Hersek’te bulunan Bosna Kardeşlik Çeşmesi’nin aynısının yapıldığı meydan her kesimden insanın dikkatini çekti.  7 metre yüksekliğinde olan çeşme meydanla birlikte mahalleye farklı bir zenginlik getirdi. 

2017’ de Yeni Semt Meydanları Geliyor 
2016 yılı içerisinde birçok önemli hizmeti ilçe halkıyla buluşturan Çayırova Belediyesi, 2017 yılında yeni semt meydanlarını  hayata geçirecek. Çayırova’yı daha yaşanabilir modern bir kent olarak gelecek nesillere taşımayı hedefleyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin önem verdiği projelerden biri olan Şekerpınar Mahallesi Semt Meydanı yapımı tamamlanarak, Çayırova halkının hizmetine açıldı. Çayırova Belediyesi 5 Bin metrekare alanda bir diğer semt meydanını da Akse Mahallesinde  hayata geçiriyor. İnşaatında son aşamaya gelinen meydanda, Tarihi Camii Restorasyonu, Mahalle Konağı,  Kuran Kursu, Muhtarlık, Şadırvan, Lokal, Otopark ve peyzaj düzenlemeri yer alıyor.   

3. Semt Meydanı Çayırova Mahallesine 

Çayırova Belediyesi 3. Semt Meydanı projesini  ilçenin E-5 karayolu girişinde Çayırova Mahallesi taksi durağı mevkiinde, hayata geçirmek üzere fizibilite  çalışmalarını sürdürüyor. Hedefinin yıl sonuna kadar 3 Semt Meydanını da Çayırova’ya kazandırmak olduğunu belirten Başkan Demirci; modern ve yaşanılabilir bir Çayırova için Semt Meydanlarıyla ilçeyi baştan aşağıya değiştirdiklerini, görünüşü ve kullanımıyla modern, güzel ve estetik meydanları Çayırova’ya kazandırdıklarını ifade etti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.