19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sekin, Kaymakam Karaman Önemli Bir adım attı

Darıca 09.03.2017 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sekin, Kaymakam Karaman Önemli Bir adım attı

Darıca Turizm Birliği'nin kurulması ve ilçenin tanıtılması adına oluşum öncülüğü yapan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman'ın çalışmalarına değerlendirme yapan GTO Genel Sekreteri Mustafa Sekin, "Avrupa fuarlarında Darıca'ya ait bir turizm standının açılması noktasında üstümüze düşeni yapacağız."dedi.

Gebze Ticaret Odası Genel Sekreteri Mustafa Sekin, "Odamız her ne kadar Gebze ismi ile anılsa da sonuçta herkes tarafından biliniyor ki biz aynı zamanda Darıca, Çayırova ve Dilovası tüccarına, ticaretine, sanayisine ve bu ilçelerin gelişimine sahip çıkan, katkı sunan ve kapsama noktasında bir odayız. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ilçenin turizm noktasında gelişim sağlanması ve ilçenin gerek şehirlerarası gerekse uluslararası platformlarda tanıtılması adına önemli bir misyon üstlendi. Bu konuda yapmış olduğu çalışmaları çok önemsiyoruz. Ayrıca Gebze Ticaret odası olarak üstümüze düşen her konuda Sayın Kaymakamımıza destek olacağız. Gebze Ticaret odası olarak katıldığımız fuarlarda ilçenin tanıtılmasına ait özellikleri ile bir stant oluşturacağız. Darıca'nın hangi özellikleri tanıtılacak? sorusu ve eleştirilerini duyuyoruz. Böyle bir ayrıntının hiç önemi yok. Yeter ki niyetlerimiz ve hedefimiz bu yönde olsun. Sonuçta bir adım atılmıştır, atıldığı noktada kalmamalıdır. Mutlaka Darıca'yı ilçe dışı platformlarda tanıtacak özellikler bulunup geliştirilecektir." dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Turizm Birliği'nin kurulması ve ilçenin tanıtılması adına oluşum öncülüğü yapan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman'ın çalışmalarına değerlendirme yapan GTO Genel Sekreteri Mustafa Sekin, "Avrupa fuarlarında Darıca'ya ait bir turizm standının açılması noktasında üstümüze düşeni yapacağız."dedi.

Gebze Ticaret Odası Genel Sekreteri Mustafa Sekin, "Odamız her ne kadar Gebze ismi ile anılsa da sonuçta herkes tarafından biliniyor ki biz aynı zamanda Darıca, Çayırova ve Dilovası tüccarına, ticaretine, sanayisine ve bu ilçelerin gelişimine sahip çıkan, katkı sunan ve kapsama noktasında bir odayız. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ilçenin turizm noktasında gelişim sağlanması ve ilçenin gerek şehirlerarası gerekse uluslararası platformlarda tanıtılması adına önemli bir misyon üstlendi. Bu konuda yapmış olduğu çalışmaları çok önemsiyoruz. Ayrıca Gebze Ticaret odası olarak üstümüze düşen her konuda Sayın Kaymakamımıza destek olacağız. Gebze Ticaret odası olarak katıldığımız fuarlarda ilçenin tanıtılmasına ait özellikleri ile bir stant oluşturacağız. Darıca'nın hangi özellikleri tanıtılacak? sorusu ve eleştirilerini duyuyoruz. Böyle bir ayrıntının hiç önemi yok. Yeter ki niyetlerimiz ve hedefimiz bu yönde olsun. Sonuçta bir adım atılmıştır, atıldığı noktada kalmamalıdır. Mutlaka Darıca'yı ilçe dışı platformlarda tanıtacak özellikler bulunup geliştirilecektir." dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.