Selçuk Koç'un ACI GÜNÜ

Darıca 11.11.2015 - 07:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Selçuk Koç'un ACI GÜNÜ

Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç'un babası İsmail Koç bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti.

Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç'un babası İsmail Koç bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti. Hiçbir sağlık sorunu olmayan dün dahil işinin başında olan İsmail Koç, bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti. KAISİAD GENEL SEKRETERİ TÜRKSEN KOÇ'UN AMCASI Aynı zaman da KAISİAD (Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği) Genel Sekreteri Türksen Koç'un amcası olan İsmail Koç hakk-ın rahmetine kavuşmuştur. İsmail Koç'un Cenazesi yarın Öğle namazına mütaakiben Osmangazi Mahallesi'nde bulunan Şentepe Camii'nde kılınacak olan cenaze namazının ardından defnedilecektir. Çalışma arkadaşları olarak Hedef Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç ve yakınlarına sabır merhum İsmail Koç'a Allah'tan rahmet dileriz.
Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç'un babası İsmail Koç bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti.

Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç'un babası İsmail Koç bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti. Hiçbir sağlık sorunu olmayan dün dahil işinin başında olan İsmail Koç, bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti.

KAISİAD GENEL SEKRETERİ TÜRKSEN KOÇ'UN AMCASI

Aynı zaman da KAISİAD (Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği) Genel Sekreteri Türksen Koç'un amcası olan İsmail Koç hakk-ın rahmetine kavuşmuştur.

İsmail Koç'un Cenazesi yarın Öğle namazına mütaakiben Osmangazi Mahallesi'nde bulunan Şentepe Camii'nde kılınacak olan cenaze namazının ardından defnedilecektir.

Çalışma arkadaşları olarak Hedef Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç ve yakınlarına sabır merhum İsmail Koç'a Allah'tan rahmet dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.