Selman Kösali, "Disiplin Şart" dedi.

Darıca 05.04.2017 - 19:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Selman Kösali, "Disiplin Şart" dedi.

Darıca CHP İlçe Başkanlığı'nın duayen ismi, eski ilçe başkanı Selman Kösali, disiplin olgusuna dikkat çekti.

Darıca CHP'de son zamanlarda yayınlanan haberlere sert tepki gösteren, mahalle ve ilçe yöneticilerinin kendi insiyatiflerine göre gereksiz ve partiye zarar veren basın toplantıları ile açıklamalar yaptığını ifade eden Kösali, "Benim ilçe başkanlığım dönemimde il genel meclis üyemiz, parti yönetimimizin bilgisi dışında röportaj vermiş, kendine göre açıklamalarla eleştirilerde bulunuştu. Hiç bir isim CHP'nin üstünde olamaz. CHP'ye zarar verecek hiç kimse kendi reklamını yapacak diye, gazetelerde haberi fotoğrafı yayınlanacak diye kafasına göre açıklamalarda bulunamaz. O dönemde bu il genel meclis üyemizin disiplin kuruluna sevkini gerçekleştirmiştim." dedi. Buna benzer durumların bu dönemde de olduğunu ancak disiplin kurulu olgusunun gözardı edildiğini belirten Kösali, "Mahalle kadın kolları yöneticisi ilçe kadın kolları ile ilgili açıklamalar yapıyor. Gazeteciye açıklamalar yapmış, ilçe kadın kollarının kaprisinden bahsediyor. Bu insanların referandumla, kritik halk oylaması süreci ile ilgili düşünceleri, fikirleri planları yok mu? Bu işlerle uğraşıyorlar.... Mahalle kadın kollarının sorun olarak bahsettiği konularla parti yönetimleri çözüm noktasında kafa yormuyormu? Mahalle kadın yöneticisi gazeteciye bu açıklamaları yapmadan önce ilçe başkanının, mahalle başkanının fkrini, izinini almıyor mu? Darıca CHP İlçe Yönetimi disiplin olgusunu gözardı etmeden, hiç bir isime taviz vermeden gerekli işlemlerini yapmalıdır. Aksi halde bu tür yaşanılanların sonu gelmez.."dedi. Bilindiği üzere geçtiğimiz ay Nene Hatun Mahalle Kadın Kolları Yöneticisi Neriman Çolak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar ile ilgili açıklamalarda bulunmuş, Çağlar'ın kaprislerine tepki gösteren ifadelerde bulunmuştu.
Darıca CHP İlçe Başkanlığı'nın duayen ismi, eski ilçe başkanı Selman Kösali, disiplin olgusuna dikkat çekti.

Darıca CHP'de son zamanlarda yayınlanan haberlere sert tepki gösteren, mahalle ve ilçe yöneticilerinin kendi insiyatiflerine göre gereksiz ve partiye zarar veren basın toplantıları ile açıklamalar yaptığını ifade eden Kösali, "Benim ilçe başkanlığım dönemimde il genel meclis üyemiz, parti yönetimimizin bilgisi dışında röportaj vermiş, kendine göre açıklamalarla eleştirilerde bulunuştu. Hiç bir isim CHP'nin üstünde olamaz. CHP'ye zarar verecek hiç kimse kendi reklamını yapacak diye, gazetelerde haberi fotoğrafı yayınlanacak diye kafasına göre açıklamalarda bulunamaz. O dönemde bu il genel meclis üyemizin disiplin kuruluna sevkini gerçekleştirmiştim." dedi. Buna benzer durumların bu dönemde de olduğunu ancak disiplin kurulu olgusunun gözardı edildiğini belirten Kösali, "Mahalle kadın kolları yöneticisi ilçe kadın kolları ile ilgili açıklamalar yapıyor. Gazeteciye açıklamalar yapmış, ilçe kadın kollarının kaprisinden bahsediyor. Bu insanların referandumla, kritik halk oylaması süreci ile ilgili düşünceleri, fikirleri planları yok mu? Bu işlerle uğraşıyorlar.... Mahalle kadın kollarının sorun olarak bahsettiği konularla parti yönetimleri çözüm noktasında kafa yormuyormu? Mahalle kadın yöneticisi gazeteciye bu açıklamaları yapmadan önce ilçe başkanının, mahalle başkanının fkrini, izinini almıyor mu? Darıca CHP İlçe Yönetimi disiplin olgusunu gözardı etmeden, hiç bir isime taviz vermeden gerekli işlemlerini yapmalıdır. Aksi halde bu tür yaşanılanların sonu gelmez.."dedi.

Bilindiği üzere geçtiğimiz ay Nene Hatun Mahalle Kadın Kolları Yöneticisi Neriman Çolak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar ile ilgili açıklamalarda bulunmuş, Çağlar'ın kaprislerine tepki gösteren ifadelerde bulunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.