ŞEMSETTİN CEYHAN’DAN IŞIK HIZIYLA CEVAP GELDİ

Gebze 02.09.2015 - 08:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ŞEMSETTİN CEYHAN’DAN IŞIK HIZIYLA CEVAP GELDİ

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın Gebze Belediyesi’ni mercek altına aldığı yönündeki haberlere anında yalanlama geldi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker hakkında son süreçte çıkan haberlerle alakalı, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın soruşturma niteliğinde bir çalışma yapacağı gündeme geldi. Gündeme gelen haberlere göre; Ceyhan, Gebze Belediyesi’yle alakalı son günlerde gündeme gelen haberlerle alakalı geniş çapta araştırma yapacak. Ceyhan ayrıca, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’yı telefonla arayarak ‘Gebze Belediyesi meclis üyeleriyle başkan Adnan Köşker hakkında tek tek görüşmek istiyorum’ talimatı verdi. YALANIN NEYINI ARAŞIRACAĞİZ Gebze Belediyesi’yle alakalı özel bir araştırma yapacağı yönündeki haberlere ışık hızıyla cevap veren Şemsettin Ceyhan, haberdeki tüm detayları yalanladı. kulishaber.com.tr’ye özel açıklamada bulunan Ceyhan, “Çıkan haberlerin kaynağı ben değilim ve kesinlikle doğru değil. Gebze Belediyesi’ne bahsi geçtiği gibi özel bir araştırma yapmamız söz konusu değildir. İlçe başkanını arayıp da ‘meclis üyeleriyle tek tek görüşmek istiyorum’ gibi bir talebim olmadı” dedi.
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın Gebze Belediyesi’ni mercek altına aldığı yönündeki haberlere anında yalanlama geldi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker hakkında son süreçte çıkan haberlerle alakalı, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın soruşturma niteliğinde bir çalışma yapacağı gündeme geldi. Gündeme gelen haberlere göre; Ceyhan, Gebze Belediyesi’yle alakalı son günlerde gündeme gelen haberlerle alakalı geniş çapta araştırma yapacak. Ceyhan ayrıca, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’yı telefonla arayarak ‘Gebze Belediyesi meclis üyeleriyle başkan Adnan Köşker hakkında tek tek görüşmek istiyorum’ talimatı verdi.

YALANIN NEYINI ARAŞIRACAĞİZ

Gebze Belediyesi’yle alakalı özel bir araştırma yapacağı yönündeki haberlere ışık hızıyla cevap veren Şemsettin Ceyhan, haberdeki tüm detayları yalanladı. kulishaber.com.tr’ye özel açıklamada bulunan Ceyhan, “Çıkan haberlerin kaynağı ben değilim ve kesinlikle doğru değil. Gebze Belediyesi’ne bahsi geçtiği gibi özel bir araştırma yapmamız söz konusu değildir. İlçe başkanını arayıp da ‘meclis üyeleriyle tek tek görüşmek istiyorum’ gibi bir talebim olmadı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.